Πρωτιά Μπερτάκη-Αργρού, στην πρωτιά του κορονοϊού

Κώστας Μπερτάκης - Κωνσταντίνος Αργυρός

Αυτό δεν κάθεται καλά σε κάποιους. Κάθε μέρα να τους κερδίζει ο κορονοϊός και να κάθονται απλώς να κοιτάνε. Δηλαδή, τι; Δεν νομίζουν πως είναι μαγκιά αυτή η αργοσχολία. Και πιθανόν να σημαίνει πολλά, με την επιστροφή στην κανονικότατα, αν σκεφτεί κανείς ότι πριν πεινάσεις μαγειρεύεις.

Πήρατε χαμπάρι τη δουλειά ή κοιμόσαστε όρθιοι. Κρατάνε στο κόκκινo τις μηχανές, οι πιο γάτοι, για να δουλέψουν, για όταν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά… Τι ; Θεωρίες, θα πεις. Για να μιλήσει κάποιος υπεύθυνα, δηλαδή να μας πει πραγματικά τι συμβαίνει, χρειάζεται να συγκεκριμένο παράδειγμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο επιχειρηματίας της νύχτας. Ο Κώστας Μπερτάκης. Επόμενο, αυτόν περιμέναμε. Για όλα τα παραπάνω, αυτός, λοιπόν, αφού ο κυβερνήτης κοροναϊός δεν του επιτρέπει να κάνει πρωταθλητισμό στο κανονικό πρωτάθλημα, που έκανε, παίρνει την «κούπα» στην προβολή και την προώθηση των καλλιτεχνιών του.

Έτσι, μετά τον τηλεοπτικό θρίαμβο από τα «Χριστούγεννα με τη Νατάσα στο MEGA», έγινε γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που τον “έφτιαξε” αμέσως μετά τον θάνατο του Παντελίδη, θα είναι ο μεγάλos guest. «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 22.15 στον ΣΚΑΪ

Να μην το αφήσουμε και αυτό. Την ίδια ώρα, στο Mega, θα έχει ..αντίπαλο τον Αντώνη Ρέμο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.