Για πρώτη φορά σε πίστα, για τον Μπερτάκη!

Χρήστος Κυριαζής

Το είχα προαναγγείλλει στη τελευταία αποκλειστική και άκρως αποκαλυπτική ανάρτηση του Tsipasblog.gr για το Teatro Athens. Συγκεκριμένα, με αφορμή την είδηση της -δεύτερης κατά σειρά τη τελευταία 5 ετία – εκ βάθρων ανακαίνισης πολλών χιλιάδων ευρώ που πραγματοποιεί ο Κώστας Μπερτάκης, αναφέρθηκα και στο σχήμα.

Δεν είπα μόνο αυτά που ξέρατε. Ότι η πρεμιέρα θα γίνει στις 13/12, ότι επικεφαλής θα είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, ότι θα συνεχίσει να έχει δίπλα της τον Πέτρο Ιακωβίδη. Ο οποίος έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά και όλοι οι “μεγάλοι” τραγουδιστές τον θέλουν. Να τα λέμε κι αυτά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ουσία, πάντως, ήταν αλλού. Στη πληροφορία που έδωσα για πρόσωπο – έκπληξη, ο οποίος θα έχει το ρόλο του guest star. Έφτασε η ώρα της ονοματολογίας. Αυτός θα είναι ο Χρήστος Κυριαζής. Ο ροκάς που έχει κάνει όλη την Ελλάδα να «κλάψει» και να διασκεδάσει με τα τραγούδια του, χωρίς καν να ανέβει στις πίστες, επείσθη από τον Μπερτάκη να το κάνει για πρώτη φορά.

Αυτός ήταν ο λόγος της παρουσίας του Μίλτου Καρατζά (που τον μανατζάρει) την προηγούμενη Τετάρτη στο Teatro Athens. Ήμουν και εγώ εκεί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.