Αποκλειστικό: Ο κολλητός του Μαρινάκη και ο συνεταίρος του Ρέμου, ανοίγουν ξενοδοχείο!

Γιάννης Μαλούχος-Μανώλης Μούτσος

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως, πρώτο το Tsipasblog.gr, στις 12 Οκτωβρίου 2019, έφερε στο φως την είδηση –ΕΔΩ– ότι ο Γιάννης Μαλούχος και ο Μανώλης Μούτσος ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η άκρως εμπιστευτική πηγή μου, που ξέρει από μέσα το παιχνίδι, το οποίο ακόμη βρίσκεται σε φάση σκηνοθεσίας, ξεδίπλωσε ακόμη περισσότερο το κουβάρι. Όπως μου είπε, οι δυο ισχυροί παίκτες, έχουν συγκεκριμένο πλάνο. Να ανοίξουν ξενοδοχείο στα Νότια Προάστια. Για να συμπληρώσει πως στην υλοποίηση της φιλόδοξης ξενοδοχειακής επένδυσης, ίσως να συμμετέχει και ο ..πρωταθλητής στα νυχτερινά κέντρα (δεν μου το ανέλυσε περισσότερο)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για όσους δεν ξέρουν, να το μάθουν. Ο Μαλούχος δραστηριοποιείται κυρίως στα εστιατόρια. Παράλληλα, όμως, δικαιολογημένα θεωρείται κολλητός του πανίσχυρου εφοπλιστή– μιντιάρχη- προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελου Μαρινάκη.

Εξίσου σημαντικό και υπολογίσιμο μέγεθος, αξιολογείται και ο Μούτσος. Μιλάμε ασφαλώς για τον συνεταίρο του Αντώνη Ρέμου στο Opus, όπως και μέτοχο σε πλειάδα επώνυμων καταστημάτων στην Αθήνας (και όχι μόνο).

Μάλιστα, σήμερα συναντήθηκαν για να συζητήσουν το πότε θα βάλουν μπρος τις μηχανές. Δείτε την φωτογραφία, που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά :

Διαβάστε επίσης : Τετράδα της φωτιάς: Κι όμως! Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος της συνάντησης τους

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.