Η πρώτη Covid-free συναυλία παγκοσμίως, η … ελπίδα της νύκτας!

Το μυαλό πάει στην ελπίδα. Και εδώ, να επανέλθουμε σε μια κατάσταση ζωής, όπου η συντριπτική πλειοψηφία δεν θα έχει παράπονα.. Στην περίφημη “κανονικότητα. Όταν διαβάζεις ότι η πρώτη Covid-free συναυλία παγκοσμίως, έγινε στο Ισραήλ και σε αυτή συμμετείχαν η Πάολα και ο Κώστας Καραφώτης. Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα τραγούδια του μοναδικού Έλληνα συνθέτη και ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Πώς έγινε αυτό; Κάπου, ποντάραν. Σε τι;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Απαντάς. Ένα. Όσοι μιλάνε για την “κανονικότητα”, πρέπει να βάλουν οπωσδήποτε στο κουτάκι και το εμβόλιο. Τεράστια αλήθεια. Δύο. Σε ρυθμούς «κανονικότητας» φαίνεται πως έχει μπει το Ισραήλ με το 60% του πληθυσμού να έχει ήδη εμβολιαστεί. Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός πως, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα, οι θάνατοι από κορωνοϊό έπεσαν κάτω από τους 10 καθημερινά. Πλέον στη χώρα καταγράφονται περίπου 120 κρούσματα την ημέρα, όταν τον Ιανουάριο είχαμε 8.000 ανά 24ωρο.

Στο πλαίσιο αυτό, σχολιάζεις. Και η κακομοίρα η Ελλαδίτσα, έχει ανάγκη να κάνει το εμβόλιο και οι πολίτες της να μην το «παίζουν» πονηροί και μάστορες.. Το πιο άσχημο σκηνικό είναι να χάσει το καλοκαίρι, και την φετινή τουριστική περίοδο. Να πάει χαμένο το άνοιγμα της εστίασης και μετά να χαθεί, να …εξαφανιστεί, να το φάει το μαύρο σκοτάδι την προετοιμασία για το φως στην νυχτερινή διασκέδαση. Όποτε κι αν πέσει.

Να μην γίνει αυτό, και για να μην γίνει, να τρέξουν όλοι να κάνουν το εμβόλιο.

Διαβάστε επίσης : Το Τσίπας Blog, για νύχτα, από τις 20 Οκτωβρίου του 2020 : “Η μόνη λύση το εμβόλιο”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.