Πρώτα το ταλέντο, μετά η ομάδα και ύστερα οι ώρες των μεγάλων

Και ο πιο ταλαντούχος και χαρισματικός άνθρωπος, για να εξελιχθεί, να προχωρήσει σε φάσεις υψηλώτερης, πιο ώριμης δημιουργίας. Χρειάζεται το κατάλληλο περιβάλλον, την ομάδα που θα τον καταλάβει και θα τον στηρίξει. Με πράξεις θα τον στηρίξει.

Ο Χρήστος Σαντικάι αποτελεί το πιο τρανό τέτοιο παράδειγμα. Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, ξεκίνησε στο «Area Music Hall», στο πιο iconic live clubbing προορισμό της πατραικής νύχτας. Σχεδόν δύο μήνες βρίσκεται εκεί, και έχει ήδη απελευθερωθεί από την πίεση ότι “πρέπει να αποδείξω πράγματα. Ότι πρέπει να βγάλω ασπροσωπους και γρήγορα, αυτούς που σε μια τέτοια ζόρικη εποχή, επένδυσαν τόσα πολλά λεφτά για ενα πρότζεκτ, με μένα βασικό πρωταγωνιστή”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εξαιρετικά παραγωγικός ήταν χθες, βράδυ Σαββάτου. Και σε ώρα, όπου αρχίζουν να βγάζουν λεφτά τα μαγαζιά. Όπου παραδίνουν μαθήματα ιδιαίτερα, μόνο οι περίφημες “μεγάλες” φωνές. Ναι, βέβαια!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.