Ήταν να μην ξεκινήσει, τώρα δεν «κόβει» ! Μετά τον Ολυμπιακό και την ιστορική Νότιγχαμ, προ των πυλών και της Πορτογαλλικής Ρίο Άβε είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης !

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, τα μέλη του συλλόγου ενέκριναν με συντριπτικό ποσοστό την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ.

Συγκεκριμένα, η πώληση έλαβε 555 ψήφους υπέρ, μόλις 21 κατά, ενώ υπήρχαν και 20 αποχές. Ο Έλληνας επιχειρηματίας αναμένεται να εξασφαλίσει το 80% των μετοχών του συλλόγου και φέρεται έτοιμος να επενδύσει άμεσα 20,5 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι, για πληρωμές οφειλών, ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές, αλλά και βελτιωτικά έργα στο γήπεδο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αλεξαντρίνα Κρουζ, παρουσίασε στα μέλη του συλλόγου την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη με όλες τις λεπτομέρειες για το επενδυτικό του σχέδιο. Σε πρώτη φάση, θα οριστούν τρία άτομα της εμπιστοσύνης του στη διοίκηση, όπου θα έχει την πλειοψηφία έναντι δύο μελών του προηγούμενου καθεστώτος.

-mononews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.