Πρώτα στον Δήμου, μετά το πετρελαϊκό site

Σπύρος Δήμου - Ηλίας Τσίπας

Ποια σημασία να έχει η κουβέντα με κάποιον που ξέρει ποιο είναι παιχνίδι και από ποιους παίζεται. Μεγάλη. Πολύ μεγάλη. Ο Σπύρος Δήμου, ας πούμε. Τον είδα χθες στο αρχηγείο του, στην είσοδο την Βιομηχανικής Ζώνης Πατρών, για να πάρω τις συμβουλές μου. Τις συστάσεις του. Και άξιζε τον κόπο. Όχι αν θα ξανά είναι χρυσός χορηγός στην Παναχαϊκή ή σε κάποια άλλη ομάδα. Όχι τέτοια πράγματα. Καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, που για αυτόν λειτουργεί επικοινωνιακά με υψηλότερη δυναμική απ’ ό,τι η πολιτική π.χ. και η τέχνη, λέει ο Τσίπας.

Για άλλο το ήθελα. Σκέφτομαι να ψαχτώ στα πετρέλαια. Να κατέβω σε αυτό το πολύ σκληρό και ζόρικο γήπεδο, και, μάλιστα, έχω την απαίτηση να διακριθώ. Περίεργο; Παράλογο; Πως; Να φτιάξω το πρώτο μου site για αυτό το προϊόν, το οποίο σύντομα θα είναι στον αέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Η έκπληξη της αιωνιότητας

Για αυτό τον ήθελα τον επιχειρηματία πετρελαιοειδών Δήμου. Όχι να μου πει τι είναι το πετρέλαιο. Αυτά είναι για την άλφα δημοτικού παίκτες. Αλλά να μου πει δυο λόγια για το πως παίζεται η μπάλα και από ποιους. Φυσικά και ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» που, αν ξεπεραστούν, θα έχω πρόβλημα, από την πίσω πλευρά της πόρτας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.