Δεν πρόλαβε να ανοίξει και «κλείνει» ο Βέρτης- Θα ξαναμπεί στο γήπεδο, μάλλον και αναγκαστικά, μόνο με εμβολιασμένους

Για να πατάς στο έδαφος. Ξεκινάς από τις έκτακτες κυβερνητικές ανακοινώσεις, για εστίαση και νυχτερινή διασκέδαση. Τις τελευταίες. Από την Πέμπτη, αποκλειστικά για καθήμενους και λουκέτο από την παραβίαση-και μάλιστα από την επόμενη μέρα- στους πονηρούς. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και υλικό από τα social media, προκειμένου να επιβληθεί πρόστιμο σε ένα μαγαζί που παρανόμησε.

Δίνεις και τα προηγούμενα μαντάτα. Για τα υπαίθρια και κλειστά κέντρα διασκέδασης (μουσικά κέντρα, κλαμπ), οι χώροι που θα δηλωθούν ως αμιγείς θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 60% της χωρητικότητάς τους – χωρίς χρήση μάσκας και οι χώροι που θα δηλωθούν ως μεικτοί θα λειτουργούν με μέγιστη κάλυψη του 25% της χωρητικότητάς τους και η πρόσβαση του κοινού θα γίνεται με αρνητικό αποτέλεσμα rapid test τις τελευταίες 48 ώρες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συμφωνείς η όχι, υπάρχει μόνο αυτή η λογική. Τέλος πάντων, όπως έχουν τα πράγματα, δεν πρόλαβε ο Βέρτης να σφυρίξει το ”εναρκτήριο λάκτισμα”, στο Υτον, και διακόπτει το ματς. Για το επόμενο 3ημερο, τουλάχιστον, διευκρινίζει με βαριά καρδιά.. Στο διάστημα αυτό, θα μελετήσει τα δεδομένα, τα δύσκολα πολύ, η αλήθεια είναι, για το πως θα ξαναπαίξει μπάλα. Και μάλλον, από την επόμενη εβδομάδα, θα πάει στην αναγκαστική λύση, που λέει “60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων, μόνο με εμβολιασμενους ή και προσφάτως νοσησαντες”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου ΥΤΟΝ :

“Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει, προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση, ούτε την κυβέρνηση, ούτε την υγεία κανενός, αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής. Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες όμως εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι’αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε έστω μόνο με εμβολιασμενους ή και προσφάτως νοσησαντες.

Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατα κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω τών 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός…

Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργίσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή…και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά σας λέμε πως Ναι εμείς εμβολιαζομαστε διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς!”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.