Εμβολιάσου, να πάρεις την ζωή σου πίσω και μετά πάλι κάτσε καθιστός

Τα μέτρα για την νυχτερινή διασκέδαση είναι λάθος. Καλύτερα θα ήταν να πει η κυβέρνηση μόνο εμβολιασμένοι και τέλος, όπως είχα πει και παλιότερα….

Όποιος χώρος δηλ είναι κλειστός ή νυχτερινής διασκέδασης, να ανοίγει κανονικά μόνο με εμβολιασμένους. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα και ταυτόχρονα δεν σέβονται όσους εμβολιάστηκαν για να έχουν μια κανονική πρότερη ζωή….

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν μπορεί να λες στον κόσμο εμβολιάσου, να πάρεις την ζωή σου πίσω και μετά πάλι κάτσε καθιστός και μπλα μπλα…. Ας αντιγράψουμε το εξωτερικό για να τελειώνουμε. Όλα αυτά έχουν να κάνουν και με το ότι η Ελλάδα έχει μείνει πολύ πίσω στον εμβολιασμό και όχι γιατί λείπουν τα εμβόλια, αλλά επειδή ένα μεγάλο ποσοστό δεν επιθυμεί…

Εκτιμώ πάντως ότι επειδή η οικονομικά στο μέλλον δεν γίνεται να ξανακλείσει ,οποίος δεν εμβολιαστεί στο μέλλον δεν θα έχει μάλλον πρόσβαση πουθενά. Το χειρότερο πάντως όλων είναι ο διχασμός ,τσακωμοί και ένας άτυπος εμφύλιος για το θέμα του εμβολιασμού. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη του, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε μεταξύ σας….

Σωτήρης Γεωργίου/facebook

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.