«Προέχει να είμαστε όλοι εδώ αύριο» : Γιάννης Μάκκας στο Tsipas Radio

Γιάννης Μάκκας

Για την κρισιμότητα των στιγμών, μίλησε στο Tsipas Radio, ο διευθυντής του γραφείου του Περιφερειάρχη, Γιάννης Μάκκας, λέγοντας πως, σίγουρα, ο φετινός χειμώνας θα είναι αρκετά δύσκολος, συμφωνεί με το tsipasblog.gr, που έχει πει ότι δεν θα είμαστε άμεσα καλά, εύχεται να είμαστε όλοι εδώ αύριο, ζητάει κλίμα συνεργασίας, ενώ προαναγγέλλει διάφορα προγράμματα στήριξης των πληγέντων επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Όλα αυτά, ενώ σήμερα το πρωί ή αργά το βράδυ, όπως είπε, περιμένει το αποτέλεσμα του τέστ του νέου κορονοϊού, όπως και Περιφερειάρχης Κος Νεκτάριος Φαρμάκης και ο άλλος του συνεργάτης, Γιώργος Σύρμος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θυμίζω ότι η ισχυρή τριανδρία της Περιφέρειας, εδώ και μέρες βρίσκεται σε καραντίνα, λόγω επαφής τους με κρούσμα κορωνοϊού.

Ακούστε όλη στην συζήτηση :

Διαβάστε επίσης : Πάνος Καλίδης για τα ζόρια, τις απαιτήσεις, τις Aμερικανικές εκλογές, το Caramela– Ηχητικό στο Tsipas Radio

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.