Λίβας κατά κυβέρνησης για το «stop» φιλάθλων στα γήπεδα- Τι λέει για την Παναχαϊκή στο Tsipas Radio

Αργύρης Λίβας

Αν και δεν το κρύβει ότι είναι οπαδός της ΝΔ, ωστόσο, διαφωνεί με την απόφαση της Κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να ανακαλέσει την απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αυτό δήλωσε σήμερα στο Tsipas Radio, ο επί σειρά ετών δικηγόρος του Ολυμπιακού, σημερινός νομικός εκπρόσωπος του Ατρόμητου, ο Αιγιώτης Αργύρης Λίβας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είναι γνωστή η ταυτότητα μου, η πολιτική, χρόνια, αλλά πραγματικά, δεν μου άρεσε. Τουλάχιστον, ήταν βεβιασμένη. Δεν γίνεται να λες τη μια μπαίνουν οι φίλαθλοι, την άλλη δεν μπαίνουν» για να προσθέσει πως «Γιατί λειτουργείς διαφορετικά στα θέατρα και τα σινεμά; Όπου ο χώρος σε αυτά είναι κλειστός, σε αντίθεση με τα γήπεδα, που είναι ανοιχτός».

Πάνω σε αυτό, πρόσθεσε «Στα θέατρα, τα σινεμά, συνωστίζονται άτομα ηλικιών, που είναι πιο κοντά στο μέσο όρο της ηλικίας, που λένε ότι είναι στις ευπαθείς ομάδες. Ενώ στα γήπεδα, πάνε πιο νέοι. Αλλά ας μη το βλέπουμε τώρα. Από την αρχή προς το τέλος πρέπει να ξεκινήσουμε. Ήταν λάθος η προσέγγιση».

Ερωτηθείς για το αν η μόνη ελπίδα, όπως στoυς νυχτερινούς ναούς, έτσι και στο ποδόσφαιρο, είναι η εύρεση του εμβόλιού, είπε πως «Σίγουρα, υπάρχει πρόβλημα τεράστιο. Στο ποδόσφαιρο, το πρόβλημα δεν είναι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το πρόβλημα παρουσιάζεται μετά, στους κλειστούς χώρους, κυρίως στα αποδυτήρια, που οι παίκτες κάνουν μπάνιο, έρχονται πιο κοντά και μειώνονται οι αποστάσεις. Στον ανοιχτό χώρο, είναι πολύ πιο save η κατάσταση».

Αυτό για το οποίο, πάντως, ο μπαρουτοκαπνισμένος δικηγόρος των γηπέδων, δεν το διαπραγματεύεται, με τίποτα, είναι πως αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι κάτι άλλο, χωρίς οπαδούς στο γήπεδο.

Τέλος, σε ότι αφορά την Παναχαϊκή, αναγνωρίζει πως γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια και της εύχεται να φτάσει μέχρι και την Α Εθνική.

Ακούστε όλη στην συζήτηση :

Διαβάστε επίσης : «Προέχει να είμαστε όλοι εδώ αύριο» : Γιάννης Μάκκας στο Tsipas Radio

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.