Πραγματικότητα από χθες το όνειρο

Ερώτημα εύκολο. Αν ο Ρέμος αναμενόταν να επισκεφθεί τον Φέρρη, στο Posidonio, μάλιστα στην πρεμιέρα του ; Χίλια τα εκατό. Όχι εκατό τα εκατό. Κάποια έργα είναι σαν να τα ξέρεις από πριν. Τι συζητάμε; Μέλη της ίδιας οικογένειας είναι!

Άλλο ερώτημα πανεύκολο κι’ αυτό. Αν ο Φέρρης φανταζόταν αυτό που έζησε χθες; Απάντηση. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του είναι αυτό. Αρχηγός στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Όσοι πέρασαν από εδώ, έγιναν πρώτοι. Στην περίπτωση του Θοδωρή, όταν πέρασε, δεν ήταν έτοιμος. Χρονολογείται πριν πολλά χρονιά. Πιτσιρικάς, με το που είχε κατέβει από την Θεσσαλονίκη. Τώρα είναι η στιγμή, και να το… όνειρό του, πραγματοποιήθηκε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέλος πάντων, για να καταλάβετε, πως δεν το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Στην καφετέρια Nalu βρισκόταν και τις Δευτέρες μόνο, πριν τέσσερα χρόνια. Άστο που βρισκόταν πριν το Nalu.

Η χθεσινή εικόνα είναι μια αλήθεια που πανηγυρικά δικαιώνει την επιμονή, την υπομονή και την συστηματική δουλειά.

Να πάμε στoυς δυο….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.