Πούστη Κορονοϊε ! Τελείωσε- μόλις στα 51 του – και τον Νίκο Κανελλόπουλο – Από τους πιο γνωστούς και καλούς επαγγελματίες κρεοπώλες της Πάτρας – Αύριο η κηδεία του

Εδώ και κάποια καιρό, αποφεύγω τη γλώσσα του πεζοδρομίου, αλλά ο χαρακτηρισμός ”πούστης” είναι ο πιο κατάλληλος για το ρημάδι το μικρόβιο που έχει αναστατώσει τον πλανήτη. Να τον πω πονηρό και δόλιο τον κορονοϊό, είναι σα να τον χαϊδεύω. Ναι, ο Covid-19 είναι άτιμο πράγμα. Σε καμιά περίπτωση αντίπαλος εύκολος. Δεν πιάνεται. Γι’ αυτό σε κάποιο βαθμό δικαιολογούμαι, που τον αποκαλώ “πούστη”.

Σωστά, έμπλεξε ο κόσμος με τον πούστη. Με τον κορονοϊό, ο οποίος έβαλε κάτω, τον έβαλε κάτω και τον αποτελείωσε τον Πατρινό κρεοπώλη Νίκο Κανελλόπουλο. Στα 51 του χρόνια, μόλις, τον αποτελείωσε. Έγινε γνωστό λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα. Από τις 19 Νοεμβρίου, ήταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άνθρωπος έξω καρδιά, εργατικός, υπερδραστήριος και κοινωνικός, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα και δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί, αφού λόγω συνεχών επαγγελματικών υποχρεώσεων ανέβαλε τον εμβολιασμό, χωρίς να είναι αρνητής.

Αφήνει πίσω του, τη σύζυγό του Σούλα, τα παιδιά του Νατάσα & Παναγιώτη και τον 11χρονο εγγονό του Βασίλη που λάτρευε.

Αύριο Πέμπτη στις 3 μ.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, θα γίνει η κηδεία του.

Ο γιος του, τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα στο fb:

ΓΙΓΑΝΤΑ Μ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΩΡΙΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ. ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΘΑΣΕ ΑΧΧΧ ΓΕΡΑΚΟ Μ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ …. ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ …..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.