Με Πάτση, για να μπουν και οι δύο στο κόλπο

Πάνος Καλίδης - Γιώργος Πάτσης

Πάνος Καλίδης και Γιώργος Πάτσης. Μια είναι η πλευρά, όχι δυο. Καθόλου ο καθένας με την πλευρά του. Κοινό το συμφέρον τους, κρατήστε αυτό. Ο γνωστός και έμπειρος τραγουδιστής από τη μια, από την άλλη ο επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, του νυχτερινού κλαμπ, στην παραλιακή, με το όνομα Galea. Παρακάτω.

Το πράμα εξελίσσεται καλά και για τις δυο πλευρές. Έδωσαν τα χέρια, για μόνο τις Τετάρτες, και τους βγαίνει. Ξεκάθαρα. Από πολύ ενωρίς, τους βγήκε και ας μην ανήκουν στο πρωτάθλημα “μπουζούκια”.. Και δεν ξέρει κανένας που θα σταματήσει η ανηφόρα. Τι άλλο μπορεί μπορεί να ακολουθήσει στη πορεία….

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ερώτηση. Ο Καλίδης θέλει να συνεχίσει στον Πάτση ; Όταν και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι υλοποίησε την κάθε του επιθυμία, για να τον έχει στο Galea. Γνωρίζει, επίσης, από το tsipasblog.gr. ότι τον πιστεύει πολύ και ότι στην νύχτα, δεν μπήκε ακόμη πιο βαθιά, για να κρατάει το φανάρι στους άλλους. Έχει όνειρα μεγάλα και σχέδια για αυτά. Το άλλο που γνωρίζει. Σήμερα, στην νύχτα, δεν υπάρχουν σοβαρές ομάδες, για να πιαστεί. Κι αν υπάρχουν, είναι ελάχιστες και είναι ήδη πιασμένες.

Απάντηση. “Μακάρι και εγώ ομάδα ψάχνω να δέσω και να κάνω πράγματα” θα λέει μέσα του ο Καλίδης, όταν θα διαβάζει αυτό το άρθρο του tsipasblog.gr

Διαβάστε επίσης : Αποδέχτηκε το Galea ο Α.Γιαννακόπουλος, γιατί υπάρχει ο Πάτσης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.