Posidonio της νέας εποχής, το είδαμε

Τελικά, η ζωή τα έφερε έτσι, που η φωτιά μέσα τους φούντωσε, μεγάλη πυρκαγιά έγινε. Ε, δεν θα την κράταγαν για πάρτη της, να καούν οι ίδιοι. Την έβγαλαν προς τα έξω. Έτσι οι εμπνευσμένοι κερδίζουν τον κόσμο, με τη φωτιά τους, δηλαδή το συναίσθημα τους. Γράψε σωστά. Πολύ σωστά!

Το Posidonio της νέας εποχής, είναι ηφαίστειο σκέτο και επειδή μοναδικός στόχος του είναι να ξεχωρίσει από το πλήθος, πραγματοποίησε χθες το βράδυ, το pre-opening event. Με δεκάδες επώνυμους να κάνουν την εμφάνιση τους, με βροχή από ιστορίες να κατακλύζουν το instagram. Ευχήθηκαν στον Θοδωρή Φερρή και την Ζόζεφιν : “Καλή αρχή, καλές δουλειές”. O Χάρης Σιανίδης ανέλαβε την δουλειά για το ιστορικό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και αρίστευσε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε κάποιες στιγμές :

Η “κανονική” πρεμιέρα που ακούει ο κόσμος και την περιμένει, θα είναι αύριο, Παρασκευή 26 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα κρατάει συντροφιά.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "POSIDONIO MUSIC HALL ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ Donj Donjulio"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "POSIDONIO MUSIC MUSICHALL HALL JOSEPHINE ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΣΑΒΒΑΤΟ DonJulio"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "POSIDONIO MUSICHALL HALL MUSI ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ DonJulio on ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "POSIDONIO MUSIC MUSICHALL HALL Donjulio FOXY LEE ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "POSIDONIO MUSICHALL MUSIC HALL ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΟΤΙΝΗ DonJulio ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "POSIDONIO MUSICHALL MUSI HALL ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Donjulio ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ KA ΣΑΒΒΑΤΟ"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.