Posidonio Music Hall: Η επιβεβαίωση με Κιάμο και οι φήμες για Δημάκη

Posidonio Music Hall: Η επιβεβαίωση με Κιάμο και οι φήμες για Δημάκη

Το ρεπορτάζ του tsipasblog.gr επιβεβαιώθηκε πανηγυρικώς.

Όπως πρώτο γράψαμε, το Σάββατο που μας πέρασε, ήταν το τελευταίο του Πάνου Κιάμου στο Posidonio. Για τους επόμενους δύο μήνες, θα πραγματοποιήσει κάποιες συναυλίες ανά την Ελλάδα, ενώ, παράλληλα, θα ξεκουραστεί και θα γεμίσει τις μπαταρίες του. Από τέλη Οκτώβρη, θα πάρει την τελική του απόφαση, για το που θα εμφανίζεται τον χειμώνα. Πιθανότατα και πάλι στο νυχτερινό κέντρου του Βασίλη Κοντόπουλου. Πιθανότατα και όχι. Το μέλλον θα δείξει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όμως, δεδομένου του χρόνου που μεσολαβεί μέχρι τότε, ακούγεται ότι είναι ήδη έτοιμο το φθινοπωρινό σχήμα του. Το οποίο, όπως πληροφορούμαι, θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Σεπτέμβρη, θα έχει περίπου διάρκεια δύο μηνών και ο Μάκης Δημάκης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να τεθεί επικεφαλής του.

Αυτό ακούγεται. Όπως επίσης και ότι ο Κώστας Καραφώτης, μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του από το Χάραμα Πάτρας, θα βρίσκεται στο σχήμα αυτό.

Σε αυτό το σημείο, όμως, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι, για να μην υπάρχουν λανθασμένες και πιθανώς αποτέλεσμα παρερμηνείας ή παρεξήγησης:

Διευκρίνηση- 1ον : Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, οι εμπλεκόμενες πλευρές συνεχίζουν τις επαφές.

Διευκρίνηση- 2ον : Ο Δημάκης έχει συμβόλαιο με τον επιχειρηματία του Βοτανικού, Νίκο Πριόβολο, τουλάχιστον μέχρι τέλος Αυγούστου.

Διευκρίνηση- 3ον : Κανένας και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σε μια τόση δα στιγμή … τα πάντα αλλάζουν μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.