H επιστροφή: Βόμβα! Ο Αδαμαντίδης ξανά σε μαγαζί του Παπαγεωργίου

H επιστροφή: Βόμβα! Ο Αδαμαντίδης ξανά σε μαγαζί του Παπαγεωργίου

Η επιχείρηση ενεργοποίησης της «βόμβας», με την επιστροφή του Θέμη Αδαμαντίδη στον Θανάση Παπαγεωργίου, έστω και για μια εμφάνιση, που ολοκληρώθηκε εντέλει με επιτυχία, προκαλεί τρομερή έκπληξη στον “κόσμο της νύχτας”. Προσέξτε όμως!

Δεν αναφερόμαστε φυσικά για το νυχτερινό κέντρο Fever, ιδιοκτησίας του δεύτερου, στο οποίο, όπως είχε αποκαλύψει το TsipasBlog από τις 13/11/2018, βρέθηκε ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη, παρότι εργαζόταν και μάλιστα ήταν και επιχειρηματικός συνέταιρος του Νίκου Σπυρίδωνα στο North Live.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετά από αυτό βέβαια, χώρισαν οι δρόμοι τους, όπως σας είχε αποκαλύψει και πάλι το tsipasblog.gr

Και φτάνει η στιγμή που ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, επιστρέφει σε μαγαζί του Παπαγεωργίου, πιο συγκεκριμένα στο ΘΕΑ στην Κουρούτα, για μια μοναδική εμφάνιση, που θα μας χαρίσει την Παρασκευή 9 Αυγούστου. Το ξανατονίζω για μια και μοναδική εμφάνιση, γιατί, ως γνωστόν, ενόψει χειμώνα ο Παπαγεωργίου στο Fever, θα πορευτεί με Γιώργο Μαζωνάκη και Αντύπα.

Και όλα αυτά, ενώ ακόμη να κοπάσει ο ντόρος από την την είδηση-βόμβα, ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης, τελικά, δεν θα βρίσκεται στο σχήμα του North (πρώην Εμπατή), με Α.Ηλιάδη και Π.Καλίδη, όπως είχε ανακοινωθεί και επίσημα από το νυχτερινό κέντρο του Ν.Σπυρίδωνα..

Το περιβάλλον Αδαμαντίδη, εντούτοις, διαψεύδει το παραπάνω σενάριο, ότι δηλαδή υπήρχε συμφωνία με το North-(Διαβάστε ΕΔΩ)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.