Πορωμένος τρελά ο Αλευράς με το Omega

Το Τσίπας Μπλοκ κάθε μέρα μας δίνει και ένα μάθημα. Έτοιμη μασημένη μπουκιά στο πιάτο. Το “σπορ’’ είναι δύσκολο. Και όσοι είναι αλαζόνες και υπερόπτες, το φαβορί, που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, σπάνε τα μούτρα του. Ναι, κύριε! Ζούνε αρνούμενοι την αλήθεια της εποχής! Δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, πιθανόν μέχρι να τους μπαζώσουν, ότι το παιχνίδι έχει αλλάξει. Ολοκληρωτικά! Καμία σχέση με παλιά. Μεγάλη αλήθεια αυτή. Αλλά εμείς θέλουμε να προσαρμοστούμε, να κρατάμε αποστάσεις από τους άγραφους κανόνες, τους όρους του σημερινού παιχνιδιού.

Να μείνουμε στο μάθημα, όμως. Ο επιχειρηματίας, πάνω στον οποίον ποντάρεις, είναι πορωμένος. Τρελά πορωμένος. Όπως στο λέω. Έχει γνησιότητα αισθημάτων, για τη φανέλα της ομάδας, με την οποία αγωνίζεται. Το δείχνει σχεδόν καθημερινά, στο γήπεδο του instagram. Ακόμα και όλο το συνάφι που τον περικυκλώνει και συνεργάζονται, απ’ αυτούς που πουλάνε σουβλάκια και λεμονάδες μέχρι τα golden boys των χορηγών, όλοι κάνουν παιχνίδι πορωμένο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παρακάτω. Έχει και παρακάτω. Αλλοίμονο. Να μην είναι πορωμένος. Ο κάθε ένας που έγινε μεγάλος, όνομα με βάρος. Γιατρός είναι, δικηγόρος, μηχανικός, κηπουρός, μπάτσος, χασάπης, εφημεριδοπώλης, ζαχαροπλάστης, ταξιτζής, μπογιατζής, ό,τι. Έπαιξε μπάλα ως εξής: Πορωμένος, ψώνιο δηλαδή με την δουλειά του. Να μην αδιαφορεί ούτε λεπτό για αυτήν και να κοιτάζει μακριά γρήγορα. Ναι, είναι κι αυτό επίσης.

Συγκεκριμένα πράγματα. Για τον Ανδρέα Αλευρά ο λόγος. Μεγαλομέτοχος του νυχτερινού κέντρου Omega Stage. Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου. Επανέρχονται ξανά με το θέμα το προηγούμενο (Γιαννιάς- Παπαδόπουλος- Σάλτη- Ορφανίδης) και που όσοι ασχολούνται με το στοίχημα και πόνταραν σε αυτό πριν τα μέτρα, πήγαν ταμείο. Και το πιο βασικό αυτό. Επειδή κοιτάζει μακριά γρήγορα, ο Αλευράς, έκλεισε ήδη, από τώρα, το καλλιτεχνικό θέμα, για τον επόμενο χειμώνα. Και είναι πολύ δυνατό.

 Τι είναι αυτό; Να κάνουμε την αυτονόητη μετάφραση…Πορωμένος ο Αλευράς με το Omega.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.