Ποντάρεις στο καραγκιοζιλίκι και είσαι ο νικητής

Αυτή είναι η αλήθεια. Ναι, κύριε! Ξεκαθαρίζουμε: Σχεδόν κάθε μέρα αποδεικνύεται, μάλιστα πανηγυρικά, ότι το καραγκιοζιλίκι είναι το αγαπημένο μας σπορ. Όπως στο λέω. Είσαι εκτός κόλπου αν θαρρείς ότι είναι κάτι άλλο. Επαγγελματίας είναι και ο καραγκιόζης.

Είπα καραγκιοζιλίκι; Εδώ είμαστε. Και δεν το κουνάμε απ’ εδώ με τίποτα. Βάζω στο τραπέζι την ερώτηση: Το παίζουν από χόμπυ ή έχουν για μπίζνες, για την την κονόμα μόνον το καραγκιοζιλίκι ; Ή παίζουν που και που, πιθανόν και σε μόνιμη βάση, έτσι για να ξεφεύγουν από το μαγκανοπήγαδο της καθημερινότητας. Όπως πας σινεμά, γήπεδο, πλατεία, παρέα, γκόμενα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το δεύτερο, πριν ακόμα κάνεις την τελετή των αποκαλυπτηρίων, είναι το άλλο. Πώς τα ΜΜΕ υπερ-παρουσιάζουν το καραγκιοζιλίκι. Αυτό είναι το Νο 2 βασικό. Λες ότι πρέπει να το διαχειριστώ ως προσωπική υπόθεση, η οποία έχει άμεση σχέση με την επιβίωσή μου, όπως με την κανονική εργασία μου και ό,τι άλλο μου δίνει εισόδημα.

Μα τι συμβαίνει ; Snik – Light: Οι δύο τράπερς, που αποτελούν… πρότυπο για κάποια νέα παιδιά, όμως φαίνεται πως δεν λογαριάζουν τίποτα και κανέναν, βρίζοντας ο ένας τον άλλον στο Instagram. Κανόνισαν αγώνα πυγχμαχίας για να λύσουν τις διαφορές τους. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.