Πολύ σκληρός για να “πεθάνει”!

Πολύ σκληρός για να "πεθάνει"!

Ο Ριχάρδος Μυλωνάς γιατί έγινε “βασιλιάς του χρυσού”; Επειδή άρχισε να ανοίγει το ένα καπάκι μετά το άλλο τα ενεχυροδανειστήρια. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Και γιατί ο Ριχάρδος μπήκε στα σπίτια μας μέσα από τις ατελείωτες διαφημίσεις. Γιατί μπήκε στα σπίτια μας μέσα από τις ατελείωτες διαφημίσεις ; Επειδή τα έχωνε στα κανάλια. Επειδή το ‘χε ρίξει στη προβολή.

Λάτρης των μπουζουκιών, του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια, συγκεκριμένης πανάκριβης μάρκας σαμπάνιας, των υπερατλαντικών ταξιδιών και των διακοπών στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, ο «Mr Χρυσός» πλέον ζει και το όνειρο του ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου. Αφού –όπως πρωτογράφτηκε από το tsipasblog.gr– μίσθωσε το “Club 22” από τον Λουκά Βασιλιά και τον Χάρη Πολίτη, που πήρε το ποσοστό του πάτερα του, του συχωρεμένου Γιώργου Πολίτη, από πλειστηριασμό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βέβαια, κάποιοι λένε πως επειδή το τωρινό σχήμα, που αποτελούνταν από τον Αντύπα, τον Νίκο Ζωιδάκη, τον Κώστα Καραφώτη και την Εύα Μιλλή, κατέβασε ρολά, δεν είναι σίγουροι αν θα συνεχίσει.

Όμως, ο Ριχάρδος, όχι μόνο δεν σκοπεύει να τα παρατήσει τόσο εύκολα, αλλά βρίσκεται ήδη στο “ψάξιμο” του επόμενου σχήματος. Στο οποίο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tsipasblog.gr, θα έχει και πάλι θέση ο Αντύπας, αλλά δεν θα ναι μόνος. Στον κόσμο του γνωστού επιχειρηματία, στους δικούς του ανθρώπους, κυκλοφορεί η πληροφορία ότι έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με κάποια από τα μεγαλύτερα μεγάλα ονόματα της πίστας. Μένει μόνο να τον εμπιστευτούν, γιατί ναι, είναι άπειρος από μπουζούκια. Αλλά έχει το πλεονέκτημα του “πακέτο”. Ποιος να του κουνηθεί; Πληρώνει, δηλαδή. Πόσο; Τόσο. Πάρε!

Και ποιος μου λέει ότι θα σταματήσει εδώ. Ο Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς θέλει να δείξει πως είναι ο δυνατός ο παίκτης. Αυτός που κάνει το χοντρό παιχνίδι και θέλει να ‘ναι ο πρώτος. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να τον δούμε να αγοράζει και “καλοκαιρινό” μπουζουξίδικο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.