Ο Αυστραλιανός Τύπος για την συμπαράσταση ομογενή επιχειρηματία, στους πληγέντες των πυρκαγιών

Ο Αυστραλιανός Τύπος για την συμπαράσταση ομογενή επιχειρηματία, στους πληγέντες των πυρκαγιών

Έτσι είναι. Έτσι ήταν πάντα. Και έτσι θα είναι στους αιώνες. Τίποτα δεν αλλάζει στη φτιάξη του ανθρώπου. Στο πως σκέπτεται, στο πως ενεργεί, στο αν θα βοηθήσει τον συνάνθρωπό του. Δεν θυμάμαι το όνομα εκείνου που είπε τη μεγάλη κουβέντα. Τη μεγάλη αλήθεια. Ότι δεν αλλάζει ο χαρακτήρας όταν αποκτάς χρήματα. Θα αλλάξεις κάποιες συνήθειες, όχι όμως προσωπικότητα.

Στα καθόλου ψιλά δεν πέρασε η είδηση, χθες, ότι ο ομογενής επιχειρηματίας από το Σίδνεϊ, Παναγιώτης Συνοδινός, στέκεται κοντά στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αυστραλία. Θαρρώ πως παρουσιάζει ενδιαφέρον να διαβάσουμε τι γράφει ο αυστραλιανός τύπος για αυτόν, που ήρθε στην επιφάνεια, όταν πριν από λίγες ώρες το tsipasblog.gr έγραψε την ιστορία του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε μετάφραση στα ελληνικά, σε site της Αυστραλίας, γράφονται τα εξής :

“Αυστραλοί όπως ο Παναγιώτης Συνοδινός, ιδιοκτήτης του Defi II και Διευθύνων Σύμβουλος μιας επιτυχημένης εταιρείας μεταφορών και εφοδιαστικής, θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη μοναδική τους θέση για να βοηθήσουν άμεσα τους θιγόμενους από τις πυρκαγιές.

“Λόγω της καταστροφικής κατάστασης στη χώρα τώρα, και της μαζικής παρακολούθησής μου, νόμιζα ότι θα το έκανα αυτό. Θέλω να γεμίσω τα εμπορευματοκιβώτια και να τα στείλω στις περιοχές κατευθείαν από την ελληνική μας κοινότητα “, δήλωσε ο Παναγιώτης Συνοδινός.

Ο Peter χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μεταφορών του για να οργανώσει τη συλλογή, τη διανομή και όλες τις διοικητικές ανησυχίες, για να ανακουφίσει όλη την πίεση στις πυροσβεστικές μονάδες. Θα μεταφέρει επίσης τα αντικείμενα απευθείας στα θύματα που έχουν ανάγκη.

“Πιστεύω ότι εμείς ως Έλληνες οφείλουμε αυτό σε αυτή τη χώρα και ότι αν όλοι συγκεντρωθήκαμε θα μπορούσαμε πραγματικά να κάνουμε τη διαφορά”, είπε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.