Πολύ έμπειρος ο Καμπούρης! «Χτενίζει» την Εκλογική Περιφέρεια Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών- Ξέρει ότι πρέπει να “φτύσει αίμα ” για να βγει Βουλευτής

Ήταν ακριβώς στις 20:05 το βράδυ της 23ης Ιανουαρίου, όταν μεταδόθηκε η πολιτική είδηση για τον δημοσιογράφο Φίλιππο Καμπούρη, βεβαίως από το Tsipas Blog. Στις επικείμενες εθνικές εκλογές, θα ριχτεί στη μάχη του σταυρού, ως Υποψήφιος Βουλευτής της Ελληνική Λύσης, στην εκλογική περιφέρεια Β1′ ΒΟΡΕΙΟΥ Τομέα Αθηνών.

Άντε και το ανακοίνωσε, τι σημαίνει πώς βγήκε, έτσι απλά μπήκε στη Βουλή ; Στη παλιά πραγματικότητα, θα μπορούσε να συμβεί, είχε συμβεί πολλάκις. ‘Όχι στη νέα πραγματικότητα, δεν υπάρχουν αυτά που υπήρχαν, πρέπει να φτύσεις αίμα για το οτιδήποτε. Το γνωρίζει αυτό ο ‘έμπειρος Καμπούρης, ο οποίος όχι μια μέρα, κάθε μέρα, είναι δίπλα στους απογοητευμένους και αηδιασμένους πολίτες, με την άθλια πολιτική των κυβερνώντων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η αγάπη και η δύναμη που λαμβάνει, είναι μεγάλη.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και φρούτο
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.