Πόλεμος για τους νεκρούς στα καταραμένα Τέμπη..Πόλεμος και στον κόσμο της νύχτας! Οι “να μην ανοίξομε καθόλου αυτή τη βδομάδα, θα είναι ασέβεια στις οικογένειες των νεκρών”..Και η άλλη πλευρά “Στα βουβά, μόνο το Σάββατο, να πάρει μεροκάματο το προσωπικό μας” – Τσακουμάκος, αφοί Πριόβολοι πάνε με τους πρώτους (pic)

Τέμπη. Καταραμένα Τέμπη. Η καταραμένη κοιλάδα. Το δυστύχημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Στις 4 Οκτωβρίου του 1999, και έξι νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Η τραγωδία με τους μαθητές από το Μακρυχώρι. Το απόγευμα της Κυριακής 13 Απριλίου 2003, και 21 μαθητές βρήκαν τραγικό θάνατο. Και το τραγικό σερί συνεχίζεται. Αργά το βράδυ της Τρίτης (28/2/2023). Η σύγκρουση τρένων. Το πιο πολύνεκρο δυστύχημα, 57 οι νεκροί, ταυτοποιήθηκαν οι 36, συνεχίζονται οι έρευνες. Είναι λες και έχουμε πόλεμο, το μεγάλο πόλεμο, κοντά στα 350 χιλιόμετρα μήκος, τον εμφύλιο. “Πάρε ένα όπλο στο χέρι και άρχισε να πυροβολείς, αλλά πρώτα τους δικούς μας” Ο μεγαλύτερος πόλεμος γίνεται εσωτερικά.

Σιγά, που δεν θα γινόταν και στην νύχτα. Δεν θα αναφέρω τα ονόματα μεταξύ ποιων. Το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα, έχει ανοίξει τη συζήτηση, για τα μαγαζιά. Σχετικά με το αν είναι ηθικά σωστό, κάποιος να μην ανοίξει Παρασκευή, γιατί συμμετέχει στο εθνικό πένθος. Και το Σαββάτο, το επόμενο βράδυ, να βάλει μπρος τη μηχανή. Έχουν δίκιο και οι δύο πλευρές. Οι “Την ημέρα που η Ελλάδα αποχαιρετά τα παιδιά της, και γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος των Τεμπών. Μας οδηγεί στην απόφαση να παραμείνουμε κλειστοί και απόψε Σάββατο “. Και οι “Με βαριά καρδιά και στα σιωπηλά, μόνο το Σάββατο θα δουλέψουμε. Αλλά για ποιους θα δουλέψουμε ; Όχι για εμάς τους επιχειρηματίες, αλλά να πάρει μεροκάματο το προσωπικό μας. Δεν του περισσεύουν, πολύ δύσκολες οι εποχές”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην Ιστορία των επιχειρηματιών Γιάννη Τσακουμάκου, αδέρφια Πριόβολοι, θα παίξουν κλειστές οι πόρτες και τις 2 μέρες. Από την επόμενη βδομάδα πάλι λόγος για διασκέδαση.

Το Κέντρο Αθηνών, που σημαίνει Τσακουμάκος, που σημαίνει Γιώργος Μαζωνάκης. Και την Πέμπτη και το Σάββατο κλειστό.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "To Κέντρο Αθηνών δε θα λειτουργήσει αύριο, Σάββατο 4 Μαρτίου, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων και των οικογενειών τους που δοκιμάζονται. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ KEOHINGN"

Votanikos. Που σημαίνει ο Τσακουμάκος βάζει το σχήμα (Σαμπάνης-Παπαρίζου-Αναστασία) και ο Νίκος και ο Θανάσης Πριόβολος τον ιστορικό χώρο. Και την Παρασκευή και το Σάββατο κλειστό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.