Στο πόλεμο του W, η αλήθεια στα κρυφά και στα φανερά

Τα γεγονότα στη σειρά. Ο πόλεμος, ο άλφα, που αδιάκοπα όλο το χειμώνα, εξελίσσεται στο Ma Cocotte, προς τις αρχές του καλοκαιριού, κάνει φινάλε..Αδιαμφισβήτητα, με πρόστιμο νικητήριο και πειστικό. Και ο βου πόλεμος, αμέσως ξεκινάει, θα έχει την έδρα στο W, με θέα την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Ναι με την ίδια πολεμική μηχανή, αλλά ακόμη πιο δυνατή, πιο επιθετική, με όλα τα θωρηκτά όπλα, που για πρώτη φορά, θα στοιχηθούν μαζί. Ώστε να γράψουν την πιο λαμπρή σελίδα της πατρικής νύχτας. Μη τυχόν έχετε αμφιβολία περί τούτου.

Ο Λου έχει προνοήσει, δεν βλέπει τις ημέρες, τις ώρες, τα λεπτά τα δευτερόλεπτα. Και αντίστροφα μετράει να ξεκινήσει το παιχνίδι..Και τα γραφάς να επιβεβαιώσει, δηλαδή όσοι θα είναι μαζί του, θα τρώνε με …χρυσά κουτάλια. Όσο για τους άλλους, που δεν θα είναι με αυτόν, θα έχει πείνα και στη δυστυχία, δεν θα υπάρχουν στο χάρτη. Ιδιαίτερο φιλοσοφικό, ας το δούμε και στη πράξη, αν θα γίνει..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.