Με ποιους μιλάει o Τσακουμάκος;

Γιάννης Τσακουμάκος

Όλοι στο ψάξιμο. Επιχειρηματίες και τραγουδιστές, όλος ο καλός και ο γνωστός κόσμος της νυχτερινής διασκέδασης, δεν ξέρουν πως θα έρθουν τα πράγματα τον χειμώνα. Ότι φουντάρησε το άθλημα, υπάρχουν πολλοί λόγοι και δεν είναι μόνο ο κορονοϊός που καραδοκεί. Είναι και ότι κοροϊδεύουν οι καλλιτέχνες, κάποιοι και όχι όλοι. Το πράμα θα κριθεί στα τέλη του Αυγούστου, κάπου εκεί. Για αυτό και οι big boss αναθεωρούν συνεχώς τις θέσεις τους. Εκεί που δηλώνουν πως θα πάνε με συγκεκριμένο μπάτζετ, το ξανασκέφονται μετά από λίγο και βλέπουν πως για να διεκδικήσουν τίτλους, για να πάρουν μετάλλια, να έρθουν οι νίκες και τα ρεκόρ, πρέπει να κλείσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ας αναφερθούμε σε ονόματα. Όταν λέμε ονόματα, θα το κάνω πιο συγκεκριμένο, πιάνοντας στο στόμα μου το όνομα του Γιάννη Τσακουμάκου. Για το Estate έχει κλείσει το παζλ –Εδώ– και του απομένει η κορωνίδα του, το “Κέντρο Αθηνών”. Εκεί θα παιχτεί η παρτίδα. Με ποιους μιλάει; Ποιοι καλλιτέχνες βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική του λίστα; Πλούταρχος, Κιάμος, Μαζωνάκης, λένε οι πηγές μου, του tsipasblog.gr

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γνωστό ότι ο ταλαντούχος Γιώργος Λιβάνης θα βρίσκεται στο σχήμα του Κέντρου Αθηνών.

Διαβάστε επίσης : Ξεκάθαρα, ποντάρει πολλά στον Τσακουμάκο ο Λιβάνης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.