Ποιος ξόδεψε 56.000 το τετραγωνικό για να αγοράσει το ακριβότερο διαμέρισμα στην Αθήνα

Η πρώην ιδιοκτήτριά του πολυτελούς σπιτιού που βρίσκεται στην Ηρώδου Αττικού ήταν η Νινέτα Φιξ.

Αίσθηση προκάλεσε προ ημερών η δημοσιοποίηση της είδησης ότι πωλήθηκε διαμέρισμα στην Αθήνα έναντι 18 εκατ. ευρώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι όχι άδικα από τη στιγμή που αυτή η τιμή τού χάριζε αυτομάτως τον τίτλο του πιο ακριβού διαμερίσματος στην πρωτεύουσα, πόσω μάλλον από τη στιγμή που για κάθε ένα από τα 352 τετραγωνικά μέτρα του, ο αγοραστής ξόδεψε 56.000 ευρώ!

Η πρώην ιδιοκτήτριά του σπιτιού στην Ηρώδου Αττικού ήταν η Νινέτα Φιξ. Ο νέος ένοικός του – ή πιο σωστά ο άνθρωπος που επένδυσε αυτό το τεράστιο ποσό για να το αγοράσει – είναι ο Τόμας Φλορ.

Δισεκατομμυριούχος που δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών και ιδιοκτήτης της εταιρίας ιδιωτικών τζετ Vistajet, ο Φλορ λέγεται ότι αγόρασε το διαμέρισμα για την κόρη του, Νίνα Φλορ, που είναι σύζυγος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ.

Σε κάθε περίπτωση, είτε η κόρη, είτε ο πατέρας, θα έχουν απεριόριστη θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό, Καλλιμάρμαρο και με το ρετουσάρισμα που σκοπεύουν να κάνουν στο εσωτερικό του, θα αποκτήσουν ένα σπίτι συνώνυμο της πολυτέλειας και… ανταγωνιστικό σε άλλα ακίνητα που διαθέτουν σε Ελβετία και Λονδίνο.

Ο Τόμας Φλορ, είναι ιδιοκτήτης ενός επταώροφου σπιτιού 3.250 τετραγωνικών μέτρων στο Σεν Μόριτζ, το οποίο περιέχει, βιβλιοθήκη, κινηματογράφο, κάβα κρασιών, spa, αίθουσα διαφημίσεων, γήπεδο σκουός, πιτσαρία και αίθουσα μπόουλινγκ.

-intronews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.