Ποιος Μιλόσεβιτς, άλλο είναι το στοίχημα της Παναχαΐκής !

Ποιος Μιλόσεβιτς, άλλο είναι το στοίχημα της Παναχαΐκής !

Νέος προπονητής στην Παναχαΐκή. Θεός θα είναι; Όχι, δεν θα είναι. Μάγος; Ούτε μάγος θα είναι. Ένας απλός προπονητής θα είναι, όποιος θα είναι, μάλιστα ακόμη και αν θεωρηθεί πρωτοκλασάτος. Όσο κι αν οι συστάσεις γι αυτόν είναι εξαιρετικές, όσο κι αν τον πεις βιτρινιάρικη επιλογή.

Σημειωτέον, από χθες, που παραιτήθηκε και τυπικά ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς από την τεχνική ηγεσία των πατρινών, οι φήμες έχουν φουντώσει για τον αντικαταστάτη του. Όπως γίνεται γνωστό, μία από τις πιο επικρατέστερες περιπτώσεις είναι αυτή του Νίκου Γκουλή, το τηλέφωνο του οποίου κυκλοφορεί στα τηλέφωνα των «ροσονέρι». Επιπλέον, ακούγεται ο Νίκος Αναστόπουλος, αλλά και ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Αριαν Μπέλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Περιμένουμε να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια.

Απ’ εκεί και πέρα, την παρτίδα θα την παίξουν οι παίκτες. Ποιος προπονητής. Αναγκαίος, όμως μην περιμένουν το θαύμα. Είπαμε. Δεν θα είναι ούτε ισόθεος, ούτε βοηθός φακίρη. Το στοίχημα θα το κερδίσουν, αν το σώσουν, οι κύριοι ποδοσφαιριστές.

Ποιο είναι το υλικό της Παναχαΐκής; Αυτό ζητάει απάντηση. Πόσο ζυγίζουν οι ποδοσφαιριστές της. Κατά πόσο θα ανταποκριθούν στη συνέχεια του μαραθώνιου.

Επιμένω. Δεν κρίνεται ο αντιμιλόσεβιτς ! Σε παρακαλώ. Τρελό να υπάρχουν απαιτήσεις από κάποιον που ίσως μέχρι την περασμένη εβδομάδα δεν γνώριζε ούτε το όνομα της νέας του ομάδας. Οι παίκτες της Παναχαΐκής είναι εκείνοι που θα δώσουν εξετάσεις.

Και κάτι άλλο. Ο επαγγελματίας κοιτάει τον εαυτό του. Μόνο. Ποτέ την ομάδα. Ποτέ! Ήρθε στην ομάδα, διότι έκρινε πως ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Φεύγει από την ομάδα με το ίδιο κριτήριο, ότι θα βοηθήσει την καριέρα του η άλλη ομάδα.

Έτσι και ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς. Τα έβαλε κάτω, τα ζύγισε και κατέληξε ότι τον συμφέρει να μην συνεχίσει στον Παναχαΐκή. Αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε προδότης που είπε το αντίο. Ούτε θα γινόταν ένας οπαδός της εξέδρας, αν έμενε και παρέβλεπε την αστοχία και την τρομακτική καθυστέρηση της διοίκησης Καλογερόπουλου, στο θέμα των ξένων παικτών, που δεν μπορούν να παίξουν (τουλάχιστον προς το παρόν).

Διαβάστε ακόμα: Γιατί παραιτήθηκε ο Μιλόσεβιτς

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.