Ποιες Ελληνίδες φτιάχνουν χειροποίητες τσάντες που φιγουράρουν πλάι σε …Louis Vuitton και Marc Jacobs

Ποιες Ελληνίδες φτιάχνουν χειροποίητες τσάντες που φιγουράρουν πλάι σε …Louis Vuitton και Marc Jacobs

Αποτελεί ένα ακόμη success story του πως ένα ελληνικό brand μπορεί σε σχετικά εύλογο μικρό χρονικό διάστημα αφού κατακτήσει την εγχώρια ελληνική αγορά να κάνει τα πρώτα επιτυχημένα του βήματα στη διεθνή σκηνή. Η αξία μάλιστα μιας μπράντας που ξεκινά να λανσάρεται εν μέσω κρίσης, πετυχαίνοντας να συνδέσει το όνομά της με το ελληνικό luxury είναι ακόμη μεγαλύτερη. Ο λόγος για την Callista Crafts και τις κ.κ. Ελένη Kωνσταντινίδου και Σήλια Σιγαλού που πριν από επτά χρόνια έχοντας ως εφόδια την αγάπη για την ποιότητα και την υψηλή αισθητική ξεκίνησαν να σχεδιάζουν και να δημιουργούν χειροποίητες τσάντες καθώς και άλλα δερμάτινα είδη αισθητικής, καταφέρνοντας να μπουν στις καρδιές των περισσότερων Ελληνίδων και όχι μόνο, μιας και η η εταιρεία,πλέον, έχει κάνει ισχυρή την παρουσία της και σε 8 χώρες στο εξωτερικό, αποκτώντας φανατικούς θαυμαστές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Με έδρα το ατελιέ τους στα Βόρεια προάστια (Κηφισιά),οι δυο ταλαντούχες κυρίες παράγουν κοντά στις 10.000 χειροποίητες τσάντες ετησίως με όπλο τους την καλαισθησία και τη τεχνική του μακραμέ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η αρχή βέβαια δεν έγινε με τις τσάντες αλλά με την κατασκευή σανδαλιών. Γρήγορα όμως συνειδητοποίησαν που έπρεπε να στοχεύσουν κι έτσι επεκτάθηκαν στις γυναικείες τσάντες. Το αποτέλεσμα επαλήθευσε την επιλογή τους και τα πρώτα προϊόντα τους τοποθετήθηκαν στο κατάστημα του «Καίσαρη» στην Μύκονο. Η αρχή είχε γίνει.

-banks.com.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.