Ποια είναι η συνταγή ;

Λένα Ζευγαρά Μιχάλη Τουρατζίδης

Το τελευταίο ένα χρόνο, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο Tokyo, εξελίσσεται σε πρώτο όνομα στο τραγουδιστηλήκι η Λένα Ζευγαρά, γεννηθείς το 1992. Μας αρέσει ή όχι αυτή κυριαρχεί επαγγελματικά. Και πλέον παίζει πρώτο τραπέζι πίστα. Με τιμονιέρη τον μετρ των μεγάλων επιτυχιών, τον Μιχάλη Τουρατζίδη, η Ζευγαρά αλλάζει κλάση, γίνεται από μικρομεσαία της επαρχίας πανελλήνια δύναμη. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και τα τραγούδια της γίνονται ανάρπαστα. Όπως το τελευταίο της medley, με τίτλο «Στα πατώματα», που ξεπέρασε τις 600.000 χιλιάδες στο 48ωρο. Γεγονός, το οποίο προκαλεί την απορία σε πάρα πολλούς, για το ποια είναι η συνταγή.

Η απάντηση από τον Τουρατζίδη, σε ποστάρισμα του στα social media :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“600.000 χιλιάδες το 48ωρο!!!Με κυκλοφορίες συνέχεια στα trends στο Youtube! Αλλά το πιο σημαντικό πέρα από τα νούμερα,τραγούδια που μπαίνουν στην καρδιά όλων αυτών που μας ακούνε!!!Σας ευχαριστούμε! Θέλω να ευχαριστήσω επίσης πραγματικά όλους τους συνεργάτες μου μέσα από την καρδιά μου!!! Αγάπη και ευλογιά γι αυτό που κάνουμε!Αυτή είναι η συνταγή!!!”.

Διαβάστε επίσης : Χαρά που δεν κρύβεται

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.