Ποια είναι η Κηρέας….

Εύκολο να περιγράψεις την κάβα «Κηρέας». Δεν χρειάζεσαι να κάτσεις να ψάξεις και πολύ, για να βρεις τις λέξεις εκείνες, οι οποίες θα είναι στις πιο εκλεκτές, ακριβές, και δεν θα έχουν παραχρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα. Όπως το «Σπάνια» κάβα, «Χαρισματική», «Μέγιστη», «Ύψιστη», όλα αυτά, που όμως χάνουν την αξία τους, όταν έχουν φορεθεί και σε περιπτώσεις, που δεν το άξιζαν όσο αυτή. Να την πεις «Πρότυπο» την «Κηρέας», και είσαι μέσα στο θέμα. Αρκεί, ναι. Όχι στην υπερβολή.

Ξαφνιάζει το ενδιαφέρον όποτε αναφέρομαι στην μακράν σπουδαιότερη κάβα της Καλλιθέας.. Στην «Κηρέας». Και όχι μόνο Καλλιθέας, και σε ολόκληρη την Αθήνα, καθώς προτιμάται από τα μεγαλύτερα μαγαζιά (νυχτερινά & εστίασης).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πριν κάποια χρόνια, ακριβώς πάνω στον περίεργο ερχομού του κορονοϊού, ιδρύεται από τον Θεοδόση Νικολάου. Γνωστός ήδη από τα καταστήματα Mini STOP KIosk, αλλά και άλλες παραστάσεις. Κάποια στιγμή, πρέπω να κάτσω, να τα συγκεντρώσω όλα και να τα δώσω να μελετηθούν, από τον αιώνιο άνθρωπο. Ακριβώς όπως το λέω.

Θεοδόσης Νικολάου

Κι όσο για τα υπόλοιπα, αρκεί ένα κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.