Πλέστης για τραγουδιστές στο Tsipas Radio: «Μια μέρα, αν το μαγαζί δεν πάει καλά, σε βγάζουν βούκινο»

Γιώργος Πλέστης

Το ότι η νύχτα περνάει μαύρες μέρες, αλλά κανείς δεν δείχνει να συγκινείται, είναι κάτι που ψιθυρίζεται στα χείλη πολλών, το τελευταίο διάστημα.

Για αυτό και άλλα πολλά, μίλησε χθες ο πολύ έμπειρος επιχειρηματίας στο χώρο, Γιώργος Πλέστης, στο Tsipas Radio, τονίζοντας πως αυτός ο νόμος που βγήκε και που λέει ότι πρέπει να έχεις 3 μουσικά όργανα χωρίς μικροφωνική, προϋπήρχε πολλά χρόνια πριν. Απλώς, εφαρμόστηκε τώρα, με τον κορωνοϊό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Ο νόμος αυτός ήταν πραγματικά, άλλο που δεν το τηρούσε κανένας. Όμως, δεν το τηρούσαν, γιατί αν έχεις καλή ηχομόνωση στο μαγαζί και δεν ενοχλείς, τον δίπλα, τον παραδίπλα, τον πάνω, δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος τηλέφωνο να σε καταγγείλει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πλέστης επισήμανε πως ως πρόεδρος των καταστημάτων που ήταν στο Γκάζι, ήξερε ότι υπήρχε μια μέθοδος από τους δήμος, που επέτρεπε στο κάθε μαγαζί, που δεν είχε την άδεια αυτή, να κάνει 40 παραστάσεις (είτε μουσικές, είτε θεατρικές, είτε χορευτικές) μέσα στο χρόνο. Ωστόσο, τόνισε πως εμείς το είχαμε παρακάνει και εξηγεί τους λόγους :

«Όποιο ψιλικατζίδικο έβλεπες, όποιο καφενείο, όποια καφετέρια, έβαζε πρόγραμμα και έκανε ορχήστρα»

Εξέφρασε τη γνώμη ότι οι επιχειρηματίες αναγκαζόντουσαν να βάζουν σε ύψη δυσθεώρητα τις τιμές των μπουκαλιών, γιατί το κάθε μεγάλο τραγουδιστικό όνομα, δεν έριχνε με τίποτα τις απαιτήσεις του.

«Τους πληρώνεις, τους ταΐζεις, και μια μέρα αν το μαγαζί δεν πάει καλά, όχι μόνο φεύγουν, αλλά σε βγάζουν και βούκινο»

Ιδιαίτερα για το ότι η κυβέρνηση δεν δίνει σημασία στην νύχτα, είπε ότι ήταν ο μόνος χώρος που κυκλοφορούσε το μαύρο χρήμα, με τον κάθε επιχειρηματία, ακόμη και να του κλείνανε τοι μαγαζί, έβαζε άλλον για μπροστινό.. Δεν πληρώνω εφορία, δεν πληρώνω ΊΚΑ, δεν πληγώνω τίποτα, και τώρα τους πήρανε χαμπάρι, πρόσθεσε ο κ. Πλέστης.

Διαβάστε επίσης : «Μη μου κουνάς το δάχτυλο- Γιατί έφυγα από το σπίτι 12 χρονών, για να μη μου κουνάνε το δάχτυλο»- Γονίδης στο Tsipas Radio

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.