Πλέον συμφωνούν όλοι- Του Κοκλώνη, η ευκαιρία είναι τώρα

Αλήθεια, έχει σημασία, που ο ημιτελικός του J2US χθες, που έστησε ο Νίκος Κοκλώνης και που ξεκίνησε στις 8 ανήμερα τα Χριστούγεννα, κατάφερε να κόψει το νήμα με 16% στο δυναμικό κοινό 18-54 και με 17,4% στο σύνολο του κοινού; Ναι, μεγάλη σημασία να σταθεί κανείς στο αποτέλεσμα. Που σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι αυτός ο Κοκλώνης φτιάχνει” τους οπαδούς της. Τους γεμίζει στην ευτυχία. Τους αδειάζει την σαμπάνια στο κορμί τους.

Τα χθεσινά νούμερα του Κοκλώνη, που βοηθήθηκαν σημαντικά και από την παρουσία του Θέμη Αδαμαντίδη, αλλά και της Άντζελας Δημητρίου, αποδεικνύουν αυτό που λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι; Στο φινάλε της τραγωδίας η κάθαρση. Η λύτρωση. Η ανακούφιση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το πράγμα είναι ολοφάνερο. Την χρειάζεται αυτή την …ανακούφιση ο ..οπαδός του Κοκλώνη, όταν τα τελευταία χρόνια, έχει σπρώξει χοντρό πακέτο, στην πεθαμένη αγορά της τηλεοπτικής showbizz.

Ύστερα είναι και το άλλο. Έχει ξεδιπλωθεί αγωνιστικά, έχει γίνει περισσότερο επιθετικός, έχει ανεβάσει την αξιοπιστία και το κύρος του. Και ως συνέπεια αυτών, δεν είναι τυχαία και συμπτωματική η πετυχημένη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει καταφέρει να… ασχολούνται μαζί του όλοι.

Επιπλέον, είναι ευτύχημα, που οι εργαζόμενοι-συνεργάτες του Κοκλώνη, έχουν χαρακτήρα, είναι φιλότιμοι, τα δίνουν όλα.

Πότε, λοιπόν, να ξαναβρεί ο Κοκλώνης καλύτερη ευκαιρία να κάνει το μπαμ; Να πάρει το πρωτάθλημα, ας μην κρυβόμαστε.

Διαβάστε ακόμα: ”Δεν είσαι μόνος… ” του είπε ο περπατημένος Κοκλώνης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.