Πλάκα έχει

Πλάκα έχει

Διαβάστε τι έγραψε σε “καυστική” ανάρτηση του στο facebook, ο επικεφαλής του κτηµατοµεσιτικού δικτύου E-Real Estates, Θέμης Μπάκας:

Αγαπητοί φίλοι – φίλες,

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ και καιρό έλεγα να μην σχολιάσω κάποιες έρευνες για τη πορεία των τιμών που δημοσιεύονται κατά καιρούς από μη επαγγελματίες του χώρου αλλά από διαφημιστικές εταιρείες.

Σήμερα πραγματικά έχω αρχίσει και γελάω μόνος μου… έρευνα που δημοσιεύτηκε, δίνει ως μέση τιμή πώλησης εξοχικού την Αράχωβα σχεδόν στις 2.000 ευρώ/τ.μ και μάλιστα ότι έχει μειωθεί η τιμή σε σχέση με το 2018… ενώ για το Μέτσοβο, η τιμή που δημοσιεύτηκε είναι 838 ευρώ/ τ.μ. και μάλιστα μειωμένη σε σχέση με το 2018.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας θεωρώ ότι όταν βλέπεις τιμή πώλησης 2.000 ευρώ/τ.μ. στην Αράχωβα το 2019 αρχίζεις να γελάς και να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρέπει να κοιτάς καν έρευνες διαφημιστικών εταιρειών.. που μανιωδώς προσπαθούν να καθορίσουν τάσεις στην κτηματαγορά.

Η στρέβλωση στο μεγαλείο της !!!!!

Το Πανελλαδικό Δίκτυο Κτηματομεσιτών E-Real Estates, πραγματοποιεί έρευνες σχεδόν 10 χρόνια – αποτελούμε από τις λίγες εταιρείες του χώρου που διεξάγουν έρευνες για συγκεκριμένα είδη ακινήτων ανάλογα τη περίοδο…. για ακόμη μια χρονιά παρόμοια έρευνα με την E-Real Estates πραγματοποίησε γνωστή εταιρεία εκτιμήσεων όπου είχαμε τις ίδιες τάσεις βάση των ερευνών μας (αυξητικές τάσεις στις τιμές πώλησης χειμερινών εξοχικών κατοικιών ) και όχι τάσεις μείωσης των τιμών όπως δημοσίευσε γνωστή διαφημιστική εταιρεία που εμπλέκεται στο χώρο της κτηματαγοράς και δημοσιεύτηκε στο σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης…. η ίδια διαφημιστική εταιρεία, έχει προβεί και άλλες φορές σε παρόμοιες λανθασμένες έρευνες .

Τι είναι διαφημιστική εταιρεία :

Διαφημιστικές εταιρείες είναι οι επιχειρήσεις αυτές που ασχολούνται αποκλειστικά με τη δημιουργία και προβολή διαφημίσεων σε διάφορα μέσα.

Οι πελάτες τους είναι τα άτομα που θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Υ.Γ: Αν γνώριζαν το χώρο της κτηματαγοράς,αν ήταν επαγγελματίες του κλάδου, δεν θα δημοσίευαν στην έρευνα τους ως μέση τιμή πώλησης ανά τετραγωνικό μέτρο στην Αράχωβα 2.000 ευρώ και μάλιστα με σημείωση ότι η τιμή είναι μειωμένη σε σχέση με το 2018 !!!! Είναι τεράστιο λάθος να δημοσιεύονται τέτοια πράγματα …και να τα διαβάζουν οι ιδιοκτήτες ή/και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.