Για πλάκα τα εκατομμύρια δολάρια σε ηθοποιούς

Έχει παλιώσει ο Συλβέστερ Σταλόνε. Βετεράνος του σινεμά. Όσο και να φτιάξει τη φάτσα του η κάμερα θα πιάσει μια πατσαβούρα, καμιά σχέση με τον Rocky του 1976 και τον Rampo του 1982. Κι όμως ο Σταλόνε με 75 ήδη ταινίες δεν το βάζει κάτω. Ακόμα και σήμερα στα 76 του χρόνια πρωταγωνιστεί και με χοντρό μεροκάματο. Γιατί; 

Επειδή ακόμα αρέσει. Ακόμα βλέπεται και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια αμείβεται ο Συλβέστερ Σταλόνε γαι κάθε επεισόδιο σε σειρά που συμμετέχει. Το πράμα έχει ξεφύγει. Δεν είναι μόνο ο Σταλόνε, κι άλλες φίρμες, γεροντοφίρμες σαν τον Κέβιν Κόστνερ, αλλά και νέα φυντάνια του Χόλυγουντ, κονομάνε από τις τηλεοπτικές σειρές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κανονικός κινηματογράφος είναι σήμερα το σήριαλ που γυρίζουν τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, με προδιαγραφές κινηματογραφικής παραγωγής. Και επειδή το εμπορικό ενδιαφέρον είναι υψηλό, ο κόσμος βλέπει τα σήριαλ, το πρότζεκτ εκτινάχθηκε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.