Πλάκα κάνουν οι φοιτητές και τους παίρνουν στα σοβαρά

Φοιτητικές εκλογές. Μια ζωή τα ίδια. Κι όμως, το έργο παίζεται κανονικά, ας είναι το ίδιο, ας μην έχει κανένα, μα κανένα νόημα η επανάληψη. Κάθε χρόνο το ανέκδοτο επαναλαμβάνεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές, όχι ακριβώς τους ίδιους προσωπικά, αλλά διαφορετικοί ηθοποιοί στον ίδιον ρόλο…

Εμείς βγήκαμε πρώτοι στις φοιτητικές εκλογές λέει η άλφα κομματική ”παράταξη”, όχι εμείς πλειοψηφήσαμε… Γίνεται τέτοιο πράμα; Παραγίνεται. Και κάθε χρόνο γίνεται. Αποδεικνύεται πανηγυρικά η αξιοπιστία της νεολαίας που είναι φοιτητική και κομματική. Γι αυτό και το ΚΚΕ πανηγυρίζει για το νικήτηριο αποτέλεσμα που ανακοίνωσε το κομματικό τους παραμάγαζο.
Η ”παράταξη”, λοιπόν, της ΝΔ έβγαλε τα δικά της αποτελέσματα, πρώτη εκείνη με 45,8%, δεύτερη η παράταξη του ΚΚΕ, με 25.53%. Η οποία φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ ανακοίνωσε τα δικά της έγκυρα αποτελέσματα, πρώτη η ίδια με 33,43%, δεύτερη εκείνη της ΝΔ με 27,66%. Άλλη ”παράταξη”, προς τα αριστερά κι αυτή, έδωσε τα δικά της αποτελέσματα, που είναι διαφορετικά. Αυτό θα πει πολυφωνία στην δημοκρατία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιος έχει δίκαιο; Όποιος ψάχνει τα… γνήσια αποτελέσματα είναι περισσότερο της πλάκας από τις φοιτητικές ”παρατάξεις”. Όλα τα αποτελέσματα είναι σωστά. Αληθινά. Και των μεν, και των δε, και των μενδέ. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.