Πιθανό σενάριο- Lockdown και στην απογευματινή νύχτα- Μόνο καφέ, μόνο εστιατόρια, μόνο καθιστοί

Φτου κι απ’ την αρχή είναι το έργο στην νύχτα. Επόμενο. Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Δεν υπακούν στα μέτρα της κυβέρνησης και δίνουν “συνέχεια” στην τακτική που δούλευαν τα μαγαζιά τους πριν τον κορωνοϊό. Αν ήταν να συνεχιστεί το ίδιο πλάνο, να βάζουν όσους έβαζαν, να είναι όλοι όρθιοι, να μην κλείνουν στις 12, αλλά να το συνεχίζουν για μιάμιση με δύο ώρες ακόμη, θα φαινόταν ότι το κράτος κάνει διακρίσεις. Ότι έχει αδυναμία σε μερικούς και για αυτό κλείνει επιδεικτικά τα μάτια στην προφανή και τρανταχτή παρανομία τους. Δεν θα το έλεγαν δίκαιο και με ίσες αποστάσεις προς όλους κράτος.  

Θα ήταν, λοιπόν, έκπληξη να συνεχιστεί το ξεσάλωμα από τα ”μωρά” της νύχτας. Γιατί τα μεγάλα μωρά, βλέπουν ότι το παιχνίδι δεν είναι ευνοϊκό, το έχουν πάρει πια απόφαση, ότι το 2020 είναι χαμένο, και έχουν αποτραβηχτεί στον πάγκο. Σε πάγκο που έχει παίκτες και τι παίκτες. Παικταράδες. Να, γιατί σήμερα τους βλέπει κανείς να βγάζουν καπνούς από τ’ αυτιά… με κάποιους άλλους παίκτες, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αποτελούσαν το μέλλον, αλλά έτσι όπως το πάνε, μάλλον θα αποτελέσουν το παρελθόν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δηλαδή, τι; Το κράτος, επειδή βλέπει τα ..πονηρέματά μερικών, και για να μη… δείξει ότι τους κάνει αβάντα. Ε, όχι, αυτά δεν γίνονται. Είναι σίγουρο ότι θα βάλει τη δική του προσωπική σφραγίδα στο έργο νύχτα. Πληροφορίες που φτάνουν στο tsipasblog.gr και προέρχονται από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, δίνουν πολλές πιθανότητές στο εξής σενάριο. Κομμένα όλα, λαιβάκια, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα. Σε νηπιαγωγεία, σχολεία, μεζεδοπωλεία, καφενεία, φαγάδικα. Επομένως, θα μιλάμε για lock down σε επίπεδο διασκέδασης (οποιασδήποτε ώρας και οποιασδήποτε μορφής ) και Θα αφήσει μόνο τα καφέ, μόνο τα εστιατόριά, μόνο με καθιστούς. Και για αντιστάθμισμα, μπορεί να τα αφήσει να δουλέψουν μέχρι τις 2.

Πιθανώς μέχρι Μάρτη, έτσι μπορεί να πάει το έργο.

Υπάρχει και ένα άλλο σενάριο, που λέει για απαγόρευσή κυκλοφορίας μετά τις 12, αλλά δεν το θέλουν αυτό. Ακούγεται κάπως, δεν τους βολεύει.

Το κεφάλαιο με δύο λόγια. Τέλος η νύχτα. Κομμένα όλα. Μόνο καφέ, μόνο εστιατόριά, μόνο καθιστοί!

Διαβάστε επίσης : Για νύχτα, η μόνη ελπίδα το εμβόλιο !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.