Πιστός του Θεού Αργυρού και ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός

Υπάρχει Θεός στη νύχτα; Αποκλείεται να μην υπάρχει. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει και λέγεται Κωνσταντίνος Αργυρός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη θρησκεία από την δικιά του, Ένα. Όλοι τον παραδέχεται, όλοι τον αναγνωρίζουν. Από όποιον, χρησιμοποιεί τη λογική, κι ακόμα έχει επίγνωση της καλλιτεχνικής παρουσίας του, που έχει σημαδέψει την Ιστορία της νύχτας τα τελευταία χρόνια. Ανοησία είναι να διαφωνήσει κανείς, ότι πράγματι υπάρχει Θεός, αλλά είναι άλλος. Ό,τι άλλο πεις κινδυνεύεις να σε πάρουν με τις πέτρες, που δεν το θες με τίποτα.

Και δύο. Αυτή είναι η απάντηση γιατί οι παίκτες του Παναθηναϊκού, γλέντησαν μέχρι τα ξημερώματα, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από μία στείρα οκταετία, στο κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Στο Teatro, το στολίδι του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και χαμός από κέφι, και χαμός από λουλούδια, και χαμός από αφιερώσεις. Και χαμός με τον Φεντερίκο Μακέντα να τραγουδάει σε εξαιρετικά ελληνικά το τραγούδι “Τι να το κάνω”, από την αρχή μέχρι το τέλος, ξεσηκώνοντας το μαγαζί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.