Παίρνουν πια στα σοβαρά τους Φέρρη-Βαρδάλο

Ο Χρήστος Βαρδάλος δεν γεννήθηκε όπως όλοι οι άνθρωποι. Κάποια μέρα σε κάποιο σημείο του πλανήτη. Συγκεκριμένα στο Διακοπτό, είναι παραθαλάσσια κωμόπολη στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου. Χρειάστηκε πρώτα να πάει στην κόλαση, και μετά στον παράδεισο, ο Βαρδάλος, όταν οι μεγάλοι της νύχτας, τον αναγνώρισαν ως ισότιμο μέλος τους. Σήμερα γίνεται. Σήμερα γεννιέται!

Αυτό με αφορμή την καθοριστική συμβολή του, στο επίτευγμα της μαγικού ξεπετάγματος του Θοδωρή Φέρρη. Στα πρώτα τραγουδιστικά ονόματα, πια συγκαταλέγεται. Ποιος να το πίστευε! Φοβερά πράγματα. Αυτονόητο πως όλο αυτό ήρθε με πολύ σκληρή δουλειά και άγχος, άγχος, άγχος!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εποχή του Φέρρη στο περιβόητο Posidonio και ξεκίνησε και το καλοκαιρινό της κομμάτι, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.. Το έχουν στήσει στο ανώτερο επίπεδο, να φιλοξενεί μέχρι και διπλωμάτες, συγγραφείς. Προσωπικότητες της υψηλής κοινωνίας. Και έχουν φτιάξει και το πλάνο της επιστροφής, στις 25 Αυγούστου!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.