Το ασφυχτικά sold out για επτά μήνες Teatro Athens, που πρώτο το είχε δει το Tsipas Blog για Αργυρό-Ρουβά, για δύο ακόμα παραστάσεις! Ρίχνει αυλαία αυτό το Σάββατο 27 Μάιου και η λογική για του χρόνου

Αν ο πρωταθλητής είναι και πρωταγωνιστής των ρεκόρ, δεν υπάρχει καλύτερο. Μια σκέψη, όχι κάτι περισσότερο, που έκανα με αφορμή τη συνεργασία της χρονιάς! Αυτή στο Teatro Athens, με την top of the top συνύπαρξη Κωνσταντίνου Αργυρού-Σάκη Ρουβά. 𝟏𝟏 Νοεμβρίου ξεκίνησαν και πέρασε ο καιρός, πολύς καιρός, γεμάτοι επτά μήνες, έφτασε η ώρα να μας αποχαιρετήσουν. Αυτό το Σάββατο 𝟐𝟕/𝟓 θα γίνει.

Όλα τα θυμάται το Tsipas Blog. 9 Ιουνίου 2022, στις παραλίες όλοι, και εμείς το είδαμε.. Ναι το είδαμε. Ότι λέμε είναι πραγματικό και βγήκε. Τότε είχαμε κυκλοφορήσει το εξής δημοσιεύμα : «Η τρίτη και η οποία θα πάρει όλα τα λεφτά, στο Teatro Athens ;»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ήρθε, λοιπόν, αυτό και αμέσως. Τα πάντα άλλαξαν. Όλα ανατράπηκαν. Αυτό που χθες ήταν καθιερωμένο, αποδεκτό, πάνω στο θρόνο, δεν ήταν πια. Ο μέγας νυχτερινός ιστορικός, θα γράψει για τις νίκες και τα μετάλλια, όλα τα ρεκόρ και τις μεγάλες επιδόσεις στην αθηναίική νύχτα για τον χειμώνα 22/23. Για τους ερεθισμούς στη σκέψη. Πως ήρθαν από αυτή την ένωση.

Και κλείνοντας. Βρίσκει λογικό το tsipasblog να θέλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι να πάνε μαζί και του χρόνου. Είναι γνωστό άλλωστε το ομάδα που νικάει, δεν την αλλάζεις.

𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐎 𝐀𝐓𝐇𝐄𝐍𝐒

2 last show 𝟐𝟔-𝟐𝟕/𝟓
www.teatroathens.gr
📍Λ. Ποσειδώνος 26-28 , Καλλιθέα
📞 RSV: +302109400726 & +302109400727

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.