Δεν είναι φαφλατάς πολιτικός, για αυτό είναι ο κατάλληλος να μπει στην πολιτική

Τι παίζει σε αυτές τις εκλογές, της τοπικής αυτοδιοίκησης ; Τι να λέμε, οι περισσότεροι επίδοξοι μνηστήρες είναι της κατηγορίας μαϊντανοί στα παράθυρα, αμολάνε λέξεις αδιάβαστες. Αρούφηκτες. Αδιάκοπα μιλάνε χωρίς να έχουν να πουν κάτι. Κάτι, ρε παιδί μου, να δικαιολογεί ο θεατής την παράσταση τους, και όποιος τους ακούει, χάνει την ώρα του μαζί τους.

Να σου πω, ποιος θα με κέρδιζε εμένα. Αυτός που είναι ιδιαίτερος και ξεχωριστός, οπωσδήποτε. Με το δικό του ύφος, να ακουμπάει την καθημερινότητα. Πέρα από το στυλ, η ιστορία του να ”μιλάει”. Τα γράφω όσο πιο απλά μπορώ. Ακριβώς ό,τι λείπει σήμερα απο τους επαγγελματίες πολιτικούς και όπου πάνε τρώνε πολυτελή γιούχα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Πέτρος Βουτυράκος. π.χ. Αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ανήκει στις πιο ξεχωριστές περιπτώσεις.. Ξεκίνησε με το μικρό σφουγγαράδικο καΐκι του, ψαρεύοντας σφουγγάρια, κοράλλια, και ψάρια. Από το μηδέν με άλλα λόγια, και έφτασε να γίνει ο «Βασιλιάς της ημερήσιας κρουαζιέρας», σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησί της Ελλάδος, την Ζάκυνθο. Και με άλλα πράγματα ασχολείται, τα κυβικά του είναι πανελλαδικής εμβέλειας. Στον Γερολιμένα Λακωνίας έχει γεννηθεί. Είναι ο πρώτος από τους τρεις γιους του Σπύρου Βουτυράκου.

Μακάρι να μπορούσα να είμαι κάτοικος του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Θα του έδινα με κλειστά μάτια την ψήφο μου. Κατεβαίνει με την “Ενωτική Κίνηση Μάνης”. Ο Τζανέτος Φιλιππάκος ο επικεφαλής.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Διαβάστε επίσης : Η πιο ιερή μορφή θεωρείας είναι η πράξη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.