Εγκάρδια η υποδοχή στον Θέμη Μπάκα από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά – Η επαφή με τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Θέμης Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-RealEstates, εξειδικευμένος σε θέματα στεγαστικής πολιτικής για τη χώρα μας, σήμερα ήταν καλεσμένος στο studio της ΕΡΤ1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Πρωίανσεείδον”, με τον ΦώτηΣεργουλόπουλο και την ΤζένηΜελιτά .

Ο Φώτης Σεργολόπουλος και η Τζένη Μελιτά επιφύλασσαν εγκάρδια υποδοχή στον Θέμη Μπάκα κατά την είσοδό του στο πλατό της εκπομπής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αδιαμφησβήτητα αποτελεί τον άνθρωπο που ξέρει τον κλάδο της στέγασης καλύτερα από οποιονδήποτε στη χώρα μας, δεν είναι τυχαίο που αποτέλεσε επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ  στην Αχαΐα στις βουλευτικές εκλογές. Δίνοντας του τον κλάδο της στεγαστικής πολιτικής, λογικό, αφού ο Θέμης Μπάκας είναι οικονομικός αναλυτής στεγαστικής πολιτικής με ακαδημαϊκή κατάρτιση στον κλάδο.

Παράλληλα, οι πληροφορίες του tsipasblog.gr αναφέρουν ότι διατηρεί προσωπική φιλία με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος πριν καν την κατάθεση της υποψηφιότητας του είχε ζητήσει από τον Θέμη Μπάκα να του αποστείλει τις προτάσεις του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όταν ο Στέφανος Κασσελάλης βρέθηκε στη Πάτρα για την προγραμματισμένη του ομιλία, πριν είχε προσωπική συνάντηση με τον Θέμη Μπάκα στο ξενοδοχείο Βυζαντινό ώστε να ενημερωθεί για θέματα της περιοχής.

Ο Θέμης Μπάκας διατηρεί άριστες σχέσεις με το στενό (πραγματικό), επιτελείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανο Κασσελάκη, και πως να μην διατηρεί άλλωστε, και οι δυο είναι επιλογές του Αλέξη Τσίπρα, νέοι άνθρωποι που δεν προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα, αλλά από την κοινωνία και την εργασία.

Ενώ, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι οι επικοινωνίες συνεχίζονται και στην Αθήνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ουδέποτε ο Θέμης Μπάκας δεν πήρε καμία θέση δημοσίως για την επιλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ όπως πολλοί έτρεξαν να «συνταχθούν» πίσω ή δίπλα από κάποιον υποψήφιο πρόεδρο, σεβόμενος την κάλπη και το παραβάν ! Ενώ, ο ίδιος ανέφερε σε φίλους και υποστηρικτές του ότι :

Απευθυνόμαστε σε δημοκράτες, σκεπτόμενους πολίτες και δεν χρειάζονται καμία υπόδειξη, δεν χρειάζονται καμία χειραγώγηση, δεν χρειάζονται να πάρουν χαρτάκι, να πάρουν «γραμμή» από κανέναν.

Τελικά, ο Θέμης Μπάκας ήρθε για να μείνει και ας έλεγαν πολλοί ότι είναι «αλεξιπτωτιστής» ή/και «ουρανοκατέβατος», ότι έλεγαν δηλαδή και οι κομματικοί για τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Θέμης Μπάκας και ο Στέφανος Κασσελάλης έχουν πολλά κοινά πολιτικά χαρακτηριστικά. Είναι από την κοινωνία και μάχονται για την κοινωνία.

Δείτε το απόσπασμα από την υποδοχή του Φώτη Σεργουλόπουλο και της Τζένη Μελιτά στον Θέμη Μπάκα σήμερα το πρωί στο πλατό της ΕΡΤ1, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.