Πέθανε μόλις στα 30 του χρόνια ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής

Αναστάσης Δαφνής

Έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 3ο του χρόνια, ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής Ο Αναστάσης έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββατου μετά από νοσηλεία 77 ημερών και 14 χειρουργεία. Μάλιστα στις 11 Μαΐου θα είχε τα γενέθλιά τους και θα γιόρταζε τα 30 του χρόνια.

Από το πλευρό του δεν έφυγε ποτέ η μητέρα του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε από ένα χαλασμένο δόντι όπου δεν έγινε η σωστή θεραπεία. Η είδηση του θανάτου του Αναστάση έχει φέρει θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα ο Αναστάσης είχε ασχοληθεί με επιτυχία και με τις δημόσιες σχέσεις!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, φίλη και δασκάλα του έγραψε για τον Αναστάση

«Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμογελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία . Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του. Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών . Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα , πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι . Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία . Έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν ! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα . Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε . Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα.

-tlife.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.