Από το Fame Story, το χρυσό παιδί της νύχτας

Από το Fame Story, το χρυσό παιδί της νύχτας

Ο φωτογράφος των celebrity Νίκος Δρούκας, όσο η νυχτερινή και η καλλιτεχνική ζωή δεν μπορεί να βρει τα πατήματα της, λόγω πανδημίας, που με τη σειρά της οδηγεί σε αφραγκία, έχει άπλετο χρόνο. Και, έτσι, θυμάται ιστορίες αξέχαστες, που “έγραψαν” στον φακό του, για να τις μαθαίνουν και οι μελλοντικές γενιές.

Ακόμα θυμάται τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fame story. Πιτσιρικάς τότε, ο κορυφαίος τραγουδιστής της γενιάς του, το χρυσό παιδί στο χρηματιστήριο της νύχτας, που χαίρει εκτίμησης των συνάδελφων του, σήμερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γράφει ο Νίκος Δρούκας :

“Η μέρα ξεκινά με μουσικό throwback, με δυο φώτο από όταν πήγαινα σταθερά κάθε βδομάδα στα λάιβ του fame story για on stage και backstage photo. Από το εν λόγω μουσικό reality βγήκαν πολλοί τραγουδιστές, που κάνανε μετέπειτα καριέρα . Ένας, όμως, πραγματικά απογειώθηκε στον αληθινό μουσικό στοίβο, που αγωνίστηκε μετά. Με πολύ δουλειά, αγάπη για την μουσική, επίμονη, προσεκτικά βήματα, σεβασμό στους συνάδελφους του, ήθος εργατικότητα και χωρίς να εκμεταλλεύεται την τελεία εξωτερικά του εμφάνιση για να προβάλει στα ΜΜΕ την προσωπική του ζωή, κατάφερε να γίνει με την άξια του ο κορυφαίος τραγουδιστής της γενιάς του, το χρυσό παιδί στο χρηματιστήριο της νύχτας, που χαίρει εκτίμησης των συνάδελφων του . Ο λόγος, βεβαία , για τον Κωνσταντίνο Αργυρό !

Διαβάστε επίσης : Nυχτερινό throwback από 1989 -2009

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.