Πεθαίνει η νύχτα, όχι ο Οικονομόπουλος

Αυτόν περιμένει ο σοφιστικέ από την νύχτα. Αυτή την κατάσταση να ξεκινήσει. Να το πούμε πιο σωστά, τον περιμένει αφάνταστα και με αγωνία πολύ, δεν βλέπει τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτόν να συναντήσει, με συνέπεια να κοιτάζει συνεχώς την ώρα, πότε θα φτάσει. Ναι, βέβαια, αυτό συμβαίνει και μοιάζει όπως στην περίπτωση του Πάσχα με τους Χριστιανούς. Ρε, και ο τυφλός, και ο πένης, και ο αφανής, και ο λεπρός, και ο σχεδόν παράλυτος, θα τον επιλέξει, πίσω του θα τρέξει. Εμένα να ακούς! Διαβάζετε σαν πεινασμένοι σκύλοι ό,τι σχετικό μ’ αυτόν γράφουμε, ειδικά τον τελευταίο καιρό, σας δίνουμε πολύ υλικό.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπερτάκης, αυξάνει τη χωρητικότητά στην Πύλη Αξιού! Στο πιο ιστορικό νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Θα το πάει σε 2 χιλιάδες άτομα. Εκεί θα βρείτε την απόλυτη φωνή από την ερχόμενη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

💥Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
📍Ανδρέα Γεωργίου 9 – Θεσσαλονίκη
📞 Rsv: +302310553158 & +302310553198

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "mo OIKOOMOPOULOS ekss OPENING 8/9 ΠΥΛΗ ΞΟΥ www.pyliaxiou.gr Κοσμοράδιο ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ RSV: +30 2310553158, +302310553198"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.