Να στρίψετε προς Μπάση μεριά

Η νυχτερινή αυτοκρατορία πρέπει να ξυπνήσει, να αναθεωρήσει πολλά από όσα πίστευε μέχρι προσφάτως. Να ρισκάρει και να απλώσει τις κεραίες τις παντού. Κι αλλού, όχι μόνο στις κλασσικές περιπτώσεις, που μόνο κούραση προκαλούν σήμερα, δεν έχουν να δώσουν τίποτα άλλο. Η νυχτερινή εξουσία αν επεκταθεί και εκτός των κλασσικών, η Έλενη Μπάση θα έχει τον πρώτο λόγο. Ναι, γιατί, τίποτα λιγότερο δεν τις λείπει σε σύγκριση με αυτούς της πλανητοκρατίας. Όλα τα έχει σε αφθονία, θέμα χρόνου να πάρει μεταγραφή προς τους μεγάλους, αρκεί να το αποφασίσουν. Μουσικοί, επιχειρηματίες, εκδότες, ο πρωθυπουργός, ονόματα δεν λέμε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Εννοείται πως αυτή δεν θα βάλει κώλο κάτω, δουλειά, σοβαρή δουλειά θα κάνει. … δηλαδή, είναι στο ψάξιμο του νέου της τραγουδιού και μιλάει ήδη με κάποια μαγαζιά. Για του χρόνου το χειμώνα αυτό, που θα αφήσει τις ΗΠΑ και θα επιστρέψει μόνιμα στην πατρίδα, το αποφάσισε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

(Φώτο η δίπλα στον Θοδωρή Φέρρη, στην επίσκεψή που του έκανε στην Κατερίνη, που τραγουδούσε πριν κάτι μέρες).

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.