Η περιπέτεια του Γκλέτσου με την κοκαΐνη και ο “κρυφός έρωτας” με την πάμπλουτη Ιζαμπέλα Αρβανίτη πρώην ιδιοκτήτρια του “ΥΓΕΙΑ”!

Μπορεί να ήρθε στην επικαιρότητα ο Απόστολος Γκλέτσος λόγο μιας δικογραφίας με μπόλικη κοκαΐνη και διαλόγους που κατέγραψε ο κοριός της δίωξης ναρκωτικών, αλλά τα σαλόνια των Αθηνών συζητούσαν το όνομα του… εξαιτίας της ξανθιάς και πλούσιας κυρίας που ήταν δίπλα του. Μια ισχυρή κυρία των επιχειρήσεωνς που δοκιμάστηκε και στον πολιτικό στίβο είναι το ζευγάρι για το οποίο μιλάει σήμερα όλη η Αθήνα.

Οι πληροφορίες λένε, ότι είναι μαζί εδώ και μήνες, από την αρχή περίπου του έτους αλλά ούτε εκείνος ούτε εκείνη θέλησαν να προβάλλουν τη σχέση τους με οποιοδήποτε τρόπο. Άλλωστε είναι γνωστό, ότι η Ιζαμπέλα Αρβανίτη με το βαρύ όνομα στον οικονομικό τομέα, αφού όπως είναι γνωστό ήταν πρώην ιδιοκτήτρια του «Υγεία» και πλέον δραστηριοποιούμενη στα ναυτιλιακά αποφεύγει τα τελευταία χρόνια τις κοσμικότητες, επιλέγοντας προσεκτικά τις εμφανίσεις της και σίγουρα προτιμώντας τους καλούς φίλους από τα κοινωνικά γεγονότα χωρίς νόημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άλλωστε και ο γάμος της -δεύτερος- με τον πρώην τραγουδιστή Αργύρη Κούκα, με τον οποίο έχουν ένα παιδί, μπορεί να είχε αποτελέσει κοσμικό γεγονός την εποχή που έγινε, το διαζύγιό τους όμως, το περασμένο καλοκαίρι ήρθε εντελώς αθόρυβα. Μόνον λίγοι καλοί φίλοι γνώριζαν, ότι η σχέση τους βρίσκεται σε κρίση και με τον ίδιο τρόπο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστές πορείες.

Ιδιαίτεροι είναι οι δεσμοί ωστόσο που διατηρεί η Ιζαμπέλα, όσο και η αδερφή της Ελένη, παντρεμένη με τον επιχειρηματία Χρήστο Χούµπαυλη, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των εξοπλισµών με την γενέτειρά τους το Αίγιο.

Η οικογένεια Αρβανίτη είχε αποκτήσει το Υγεία το 1990 από την αμερικανική εταιρεία ΑΜΙ, η οποία της μεταβίβασε τότε το 72%. Ως εκείνη τη στιγμή ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης δεν είχε ασχοληθεί με τον τομέα της υγείας, καθώς οι επιχειρήσεις του είχαν σχέση με βιομηχανία χυμών, που είχε στην Άρτα. Θεωρούνταν μάλιστα ένας ιδιαίτερα εύστροφος και διορατικός επιχειρηματίας. Σύντομα έτσι, το θεραπευτήριο Υγεία, με τον εξαιρετικό τεχνολογικό εξοπλισμό και το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αναδείχθηκε στην πρώτη γραμμή των υπηρεσιών υγείας τόσο για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών όσο για ως προς την ξενοδοχειακή υποδομή.

Το 2002 επί της Ιζαμπέλας –Ιωάννας Αρβανίτη, η οποία είχε διαδεχθεί μαζί με την αδερφή της Ελένη τον πατέρα τους, το Υγεία εισήλθε στο Χρηματιστήριο. Στη συνέχεια ωστόσο και καθώς παρουσίαζε μείωση κερδών, η οικογένεια αποφάσισε να το πουλήσει και έτσι έγινε το 2006, με αγοραστή τον Ανδρέα Βγενόπουλο, αλλά και διατηρώντας τότε, το 23,8%.

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.