Κόκα, σαν μπόμπα ωρολογιακή! Συνελήφθη τραγουδιστής και η σύντροφός του- Σε μαγαζί στη Νίκαια

Συνελήφθη γνωστός μου. Γνωστός, όχι πασίγνωστος, τραγουδιστής. Τώρα πήγαινε να κάνει το ξεπέταγμα στην καριέρα του. Λίγες μέρες πριν, είχε ξεκινήσει τις εμφανίσεις του, σε μαγαζί στη Νίκαια. Αλλά τον έστειλε το νταραβέρι με την κόκα. Άτιμη κόκα !

Αυτό λέω. Καταστρέφει η κόκα. Αν πέσεις πάνω της. Και έχει προτίμηση σε ονόματα, ταμπέλες, πινακίδες, ότι πλησιάζει τους επώνυμους και άρα τους ξενύχτιδες. Αυτούς, τους φλερτάρει πιο πολύ από όλους. Από πάντα, ουρανόθεν. Κανόνας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πριν την καταστροφή, προηγείται η υποψία, η υπόνοια, η γνώμη ότι κάποιος είναι πιθανόν ένοχος, για κάτι, η οποία στηρίζεται σε κάποιες ενδείξεις, όχι όμως σε αποδείξεις. Που σημαίνει ότι παρακολουθούνταν στενά από την ΕΛΑΣ. Και όταν έλαβαν την πληροφορία- ωρολογιακή βόμβα, του deal, που ο τραγουδιστής ετοίμαζε να κάνει, έγινε το αναμενόμενό. Έκαναν το “ντού” , οι περίπου δέκα αστυνομικοί, που το έπαιζαν πελάτες, πιάνοντας τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω. Με τρία γραμμάρια κοκαϊνης. Η σύλληψη έγινε μέσα στον κόσμο, μέσα στο μαγαζί, που τραγουδούσε.

Μόνο αυτόν ; Τόσο την σύντροφό του, όσο και τα “βαποράκια”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.