Περίπατο στην Κύπρο

Κατερίνα Λιόλιου - Ματίνα Ζάρα

Η τελευταία εμφάνιση τους, στην Κύπρο, τα έδειξε όλα. Ξεκάθαρα. Η Κατερίνα Λιόλιου είναι σε θέση να κερδίσει οπουδήποτε. Το λες κι αλλιώς: Είναι από μόνη της αρκετά δυνατή και ακόμα, αν έχει την στήριξη της υποψήφιας του είναι η επόμενη να γίνει, να σκάσει, Ματίνας Ζάρα, η νίκη θα έρθει πιο εύκολα, πιο ξεκούραστα. Η ομάδα θα σκοράρει πιο πολλές φορές.

Παρακάτω. Τι συνέβη στην Κύπρο; Ένα πράγμα. Κέρδισαν πανηγυρικά και… εύκολα! Κι κέρδισαν πανηγυρικά και… εύκολα, η Λιόλιου, που είναι σε φοβερή φόρμα, που με την Ζάρα, ανήκουν στην ίδια ομάδα, αυτή του Romeo, διότι πλέον το λες. Σου βγαίνει άνετα. Μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στο πρωτάθλημα.. Και όπως πάει, θέμα χρόνου, να το διεκδικήσει. Λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν. Κοτζάμ επιχειρηματίες, ρωτούν και την ψάχνουν, όταν την βλέπουν, της χτυπούν προστατευτικά με… θαυμασμό την πλάτη της. Την αντιμετωπίζουν σαν αυτή, που χρειάζονται. Σωστό. Βλέπουμε αυτά που βλέπουμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να μην πέσουμε στα γιατί και στις χοντρολεπτομέρειες. Ας μείνουμε στο ότι πιάνει τόπο, στον απόλυτα βαθμό, η σκληρή δουλειά αυτής και της ομάδας της. Και λογικό είναι να περιοριζόμαστε σε τούτα τα ολίγα. Τα άλλα, τα πολλά, θα τα πούμε σύντομα, με αφορμή την κυκλοφορία του καινούργιου της single.

Διαβάστε επίσης : Ο Φέρρης είναι αληθινά μεγάλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.