Περήφανος για την Ελληνίδου ο Μεσούλας

Δεν πρόλαβε το Τσίπας Μπλοκ, να σηκώσει δύο αναρτήσεις, για την Ρία Ελληνίδου. Να ενημερώνει, τον κλάδο των νυχτόβιων και των βραδινών, ότι πήρε μεταγραφή στην δυνατή, στη σούπερ και κορυφαία ομάδα του Γιάννη Βουτυράκου. Με τα πλάνα να είναι μεγάλα, μόλις ξεκίνησαν. Και σκόνη μεγάλη σηκώθηκε γύρω από το όνομα της.

Ο πρώτος που το έμαθε, χάρηκε με την καρδιά του. Κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένος έχει. Να αισθανθεί ότι έβαλε και αυτός το δικό του λιθαράκι και το έβαλε. Είναι ο Δημήτρης Μεσούλας. Μεταξύ των επιχειρήσεων εστίασης που έχει..Και το Aristotle, στο Πειραιά, στο οποίο κάνει χαμό, τον απόλυτο χαμό, εδώ και πολλούς μήνες ( για τις Πέμπτες) η συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Ταλαντούχα και με όλα τα φόντα να γίνει πετυχημένη, μεγάλη και τρανή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μεγάλη, λοιπόν, η σημασία έχει να διαβάσεις τον Μεσούλα, τι γράφει για αυτήν, που την ξέρει καλύτερα από όλους μας και την έζησε από τόσο κοντά.

“Ήρθε η ώρα να μιλήσω για αυτό το κορίτσι μετά από σχεδόν ένα χρόνο συνεργασίας…Θέλω να πω πως τελικά το αστέρι της έλαμψε τόσο φωτεινά που πλέον λάμπει σε όλη την Ελλάδα!!!Έχει μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κόσμο και να του μεταδίδει την ενέργεια της!!Η Ria Ellinidou λοιπόν ήρθε για να μείνει στην ελληνική μουσική σκηνή και όσο την βλέπω να ανεβαίνει ψηλά θα χαίρομαι και θα είμαι υπερήφανος γιατί πραγματικά το αξίζει!!!Είναι φωνάρα και ψυχάρα!!!Το σημερινό live αποκτά συλλεκτική αξία!!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ARI STO TLE ARISTOTLE Βιολί- Γιώργος Μιχαηλίδης Μπουζούκι- Παναγιώτης Τερζίδης Κιθάρα- Παναγιώτης Τσάκος Κρουστά- Κώστας Κωσταντινίδης Μπάσο- NÍκOς Γύρας PRESENTS ΕΛΛΗΝΙΔΟΥ 07 ΠΕΜΠΤΗ ΙΟΥΛΙΟΥ Μαζί στο Τραγουδι: Κωστας κρεμούτης jr ΕΝΑΡΞΗ: 22:30 2ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς 18535 C 210 010 1076 aristotle piraeus aristotlepiraeus.gr UHOELSE?"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.