Στη Πάτρα αφήνει τα λεφτά του, με την υπόλοιπη Ελλάδα κάνει δουλειές

Ουδείς γνωστός ή ξεχασμένος προφήτης στον τόπο του, δεν άγιασε. Η σχετική παροιμία. Του σοφού και συμπαθέστατου και γλυκύτατου του λαού. Από αυτόν μαθαίνεις την αλήθεια, πρώτος και τις πιο μεγάλες αλήθειες. Γνωρίζω έναν φίλο, που είναι στον επαγγελματικό κύκλο της πώλησης επίπλων α κλας, και μοντέρνα, και σε ανθρώπινες τιμές, από το διαδίκτυο. Νίκος Κολλιόπουλος το όνομα του.

Να ενημερώσει το Τσίπας Μπλοκ το κοινό, πως παρότι γέννημα θρέμμα πατρινός. Που δεν μένει κλεισμένος στο σπίτι του και προς στην αγορά το έχει ανοιχτό το πορτοφόλι του. Χωρίς, ανταπόκριση, όμως. Δεκάδες τα μαγαζιά τα καλοκαιρινά, που άνοιξαν φέτος, και τα έπιπλα. Όλα τα έπιπλα. Τα αγόρασαν από άλλου. Και από εκτός Πατρών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά σιγά που θα κάτσει, να τα βάψει μαύρα. Άσπρα θα τα βάψει, αφού η εταιρία του justshop.gr, έχει από όλη την Ελλάδα πελάτες και κάθε είδους πελάτες. Αρχηγός είναι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.